Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 19-12-2018
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Arriba el Cros Escolar Comarcal 2017
Arriba el Cros Escolar Comarcal 2017
Tornar Tornar
14/11/2017
 
Diumenge 3 de desembre, la zona esportiva de Sant Joan de Vilatorrada acollirà una nova edició d’aquesta prova en la qual hi prendran part infants nascuts entre el 2002 i el 2014.

La promoció entre els santjoanencs i santjoanenques i, en especial, entre els nens i nenes, dels beneficis de la pràctica esportiva i de l’exercici físic, així com dels valors associats a l’esport, és un dels eixos de treball principals de l’equip de govern. 

Fruit d’aquest compromís, la Regidoria d’Esports impulsa enguany una nova edició del Cros Escolar Comarcal; una prova atlètica per a infants organitzada pel consistori i el Consell Esportiu del Bages, amb la col·laboració de la Secretaria General de l’Esport i la Diputació de Barcelona. 

La cursa es celebrarà el diumenge 3 de desembre a la zona esportiva de Sant Joan de Vilatorrada i hi prendran part nens i nenes nascuts entre el 2002 i el 2014. La prova arrencarà a les 10 del matí i per participar-hi cal inscriure’s prèviament emplenant els fulls d’inscripció que l’organització ha distribuït a tots els centres educatius del municipi. 

El Cros Escolar Comarcal compta amb la col·laboració de l’Associació Esportiva Escolar IES Quercus, de les AMPA de les escoles Ametllers, Collbaix i Joncadella, l’IES Quercus i la SINS Cardener; a qui la Regidoria d’Esports agraeix el seu suport. 

Cartell del Cros Escolar Comarcal 2017
FotoCartell del Cros Escolar Comarcal 2017
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona