Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 25-02-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Actualització (08/02/2021): La Junta Electoral de Zona deixa sense efectes el requeriment per treure les estelades i accepta el recurs dels grups polítics independentistes
Actualització (08/02/2021): La Junta Electoral de Zona deixa sense efectes el requeriment per treure les estelades i accepta el recurs dels grups polítics independentistes
Tornar Tornar
06/02/2021
 
La Junta Electoral de Zona (JEZ) va enviar un requeriment a l'Ajuntament el dijous a la tarda perquè es traguessin les estelades dels fanals de forma immediata. Un requeriment produït per la denúncia del grup municipal de Ciutadans.

Des de l'Ajuntament vàrem avisar als qui les havien posat i vàrem trucar a la JEZ dient que haurien d'avisar als partits que les havien posat, perquè consideràvem que, com ajuntament, no érem ningú per treure les estelades dels fanals dels partits. Ens van contestar que això a ells no els importava, i que les traguéssim immediatament que ja havíem tardat massa en treure-les.
El mateix partit polític va advertir que posaria una denúncia contra l'Ajuntament perquè el divendres encara estaven posades. 

Els partits van interposar recurs i des de l’Ajuntament vam tornar a comunicar-ho a la JEZ. La resposta va ser que s'havien de treure malgrat el recurs. I finalment el dissabte al matí es van treure. 

ACTUALITZACIÓ (08/02/2021):

Els partits independentistes varen presentar un recurs sobre aquesta decisió a la Junta Electoral de Zona. Aquest dilluns, 8 de febrer, la secretària de la JEZ ha donat la raó als grups independentistes i ha deixat sense efecte el requeriment contra l'Ajuntament per treure les estelades.

La denúncia interposada per Ciutadans no especificava que les estelades estaven penjades en els fanals ocupats per la propaganda electoral dels partits independentistes del municipi, fet que va ocasionar que la JEZ pensés que les estelades havien estat penjades per l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada.
Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona