Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 19-12-2018
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Obert el període de presentació de candidatures per a la Nit de l’Esportista 2017
Obert el període de presentació de candidatures per a la Nit de l’Esportista 2017
Tornar Tornar
31/10/2017
 
El 17 de novembre la Regidoria d’Esports celebra la cinquena edició d’aquest esdeveniment anual que reconeix els mèrits esportius de persones i entitats de Sant Joan de Vilatorrada. Les propostes es poden entregar fins el 3 de novembre al Registre Municipal, a través del correu electrònic boschfm@santjoanvilatorrada.cat, o emplenant les butlletes distribuïdes en diferents establiments comercials de la vila.

Sant Joan de Vilatorrada compta amb un destacat teixit esportiu que treballa diàriament en la formació d’esportistes i persones i en el foment dels valors associats a l’esport. Unes qualitats que des de la Regidoria d’Esports es volen posar en valor i premiar a través de la celebració de la Nit de l’Esportista. Per tot plegat, el proper 17 de novembre (20.30 h.), la Sala de Cultura de Cal Gallifa acollirà la cinquena edició d’aquest certamen anual que té com a objectiu reconèixer els mèrits esportius de persones i entitats del municipi. 

Aquest 2017 l’organització de l’esdeveniment va a càrrec del Club Escacs Sant Joan de Vilatorrada, que enguany arriba al seu 60è aniversari i a qui l’Ajuntament felicita públicament per l’efemèride i per la tasca esportiva i social duta a terme al llarg de tota la seva trajectòria.

Eduard Mata, regidor d’Esports, assegura que “volem reconèixer aquelles persones que practiquen esport i a les entitats esportives que, amb grans dosis d’esforç, dedicació i disciplina, han aconseguit èxits esportius i dur el nom de Sant Joan de Vilatorrada arreu del territori”.

Noves denominacions i premis per a la Nit de l’Esportista 2017

L’edició d’enguany presenta novetats destacades. Entre elles, el canvi de denominació del premi a la millor trajectòria esportiva, que passa a anomenar-se ‘Premi Román Montañez’ en homenatge al cèlebre jugador de bàsquet santjoanenc que al final de la passada temporada va decidir penjar les botes després d’una llarga i exitosa trajectòria en el bàsquet professional.

També adapta el seu nom el premi a la Menció Especial, que a partir d’enguany lluirà com a denominació el nom de l’entitat esportiva organitzadora de la Nit de l’Esportista. Així, enguany la menció rebrà el títol de ‘Premi Club Escacs Sant Joan de Vilatorrada’.

Finalment, aquest 2017 l’Ajuntament impulsa una nova categoria de premis: la 'Menció de superació personal'. Es tracta d’un guardó nascut per reconèixer aquelles gestes personals o col·lectives de superació en o a través de l’esport o d’iniciatives originals o especials de promoció de l’esport a la vila.  

Fins quan es poden presentar les candidatures?

Les candidatures es poden presentar fins al 3 de novembre de 2017. El nombre de candidatures que una entitat i/o persona podrà presentar serà d’un màxim de tres membres per cada categoria.

On puc presentar les propostes?

L’Ajuntament ha habilitat enguany fins a tres vies diferents per tal que tot els veïns i veïnes puguin participar del procés:
.
 Emplenar la butlleta que s’adjunta en aquesta noticia i entregar-la presencialment al Registre Municipal de l’Ajuntament.
. Emplenar la butlleta que s’adjunta en aquesta noticia i enviar-la al correu electrònic boschfm@santjoanvilatorrada.cat.
. Emplenar les butlletes distribuïdes en diferents establiments comercials del municipi.

Quines categories participen enguany?

- Millor esportista individual veterà/na (a partir de 40 anys)
- Millor esportista individual categoria absoluta
- Millor esportista individual escolar (fins els 12 anys)
- Millor promesa esportiva (fins els 18 anys)
- Millor trajectòria esportiva (‘Premi Román Montañez’)
- Millor entrenador/a
- Millor equip sènior
- Millor equip de base (fins els 18 anys)
- Menció especial (‘Premi Club Escacs Sant Joan de Vilatorrada’)
- Menció superació personal

Qui pot optar a les nominacions?

Poden optar a aquestes distincions les persones que hagin nascut i/o resideixin a Sant Joan de Vilatorrada i hi estiguin empadronats de fa 5 anys o més, o formin part d’un equip de la població. 
Mentrestant, poden optar la menció especial les persones que estiguin o hagin estat vinculades al món de l’esport a Sant Joan de Vilatorrada, ja sigui formant part d’un club o promocionant la població a través de l’esport.

Qui integra el jurat?

En aquesta cinquena edició de la Nit de l’Esportista el jurat estarà format per l’alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Gil Ariso; el regidor d’Esports, Eduard Mata; personal municipal de l’Àrea de Serveis a les Persones; i fins a quatre vocals relacionats amb el teixit esportiu i associatius local. 

Les bases del concurs i el formulari d’inscripció es poden consultar als documents adjunts. 

    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona