Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 18-04-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Els semàfors de la cruïlla c/Manresa, Anselm Clavé, Maria Mercè Marçal es posen en groc intermitent
Els semàfors de la cruïlla c/Manresa, Anselm Clavé, Maria Mercè Marçal es posen en groc intermitent
Tornar Tornar
05/02/2020
 

Us informem que en l’última Comissió de mobilitat es va decidir posar els semàfors de la cruïlla entre c/Manresa, c/Anselm Clavé amb Maria Mercè Marçal i l’entrada a Sant Joan des de la Pirelli en groc intermitent.

El motiu ha estat la poca circulació de vehicles en aquella zona, principalment en el semàfor del c/Anselm Clavé amb Maria Mercè Marçal, que trigava molt a canviar-se de color. Aquest fet provoca que els vehicles hagin d’estar aturats molta estona sense una necessitat excessiva de fer-ho.

La Policia Local recomana seguir les senyalitzacions verticals i horitzontals existents en la cruïlla, les quals són d’obligat compliment pels conductors i vianants. La fase semafòrica groc intermitent significa que es pot passar amb precaució respectant la prioritat de pas que marquen les normes de circulació i la senyalització.

S’estan estudiant a la vegada futures solucions possibles per aquesta zona. Treballem per una mobilitat segura i una millor qualitat de vida dels nostres veïns, buscant l’equilibri entre la seguretat i una mobilitat més àgil i sostenible, de moment, està funcionant bé el nou canvi i no hem tingut cap incident, desitgem i esperem que segueixi sent així.

Tornem a demanar precaució, tant per vehicles com per vianants. Gràcies.

Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona