Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 26-06-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Aquest Nadal, cap infant sense joguina
Aquest Nadal, cap infant sense joguina
Tornar Tornar
20/12/2018
 
L’Ajuntament impulsa la campanya “Cap nen ni nena sense joguina 2019”, amb l’objectiu que tots els infants en situació de pobresa rebin una joguina aquest Nadal 

Per col·laborar amb la campanya es poden fer tant aportacions econòmiques com donacions de joguines noves  

 
Els Serveis Socials Bàsics de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha impulsat la campanya solidària "Cap nen ni nena sense joguina 2019", adreçada a aquelles famílies amb nens i nenes que presenten dificultats econòmiques amb l'objectiu que cap d'ells i elles es quedin sense joguina. En aquest sentit, des del consistori s’anima al conjunt de veïnes i veïns a col·laborar per fer de Reis Mags d'aquests infants mitjançant una aportació econòmica o la donació d’una joguina nova. 

Les persones que vulgueu fer una aportació econòmica per la campanya podeu fer-ho a través del número de CaixaBank: ES71 2100 0360 0002 0009 9089. I si voleu posar el vostre granet de sorra amb la donació d'una joguina nova, podeu dur-la al departament de Benestar Social de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, els matins de 9 a 14h i dijous de 16 a 19h, o a les escoles i llars d'infants del municipi. Els tècnics de Serveis Socials expliquen que és necessari que les joguines siguin noves ja que els nens i nenes no entendrien que les joguines que reben dels Reis Mags estiguin usades.  

 
La importància del joc 

La Declaració Universal dels Drets de la Infància reconeix el joc com un dret fonamental pel desenvolupament del nen/a. Els infants aprenen del seu entorn, imiten, es comparen i busquen l’acceptació del seu grup d’iguals. En aquest sentit, tenir o no una joguina per Reis pot ser motiu d'il·lusió o de tristesa. Per altra banda, també té conseqüències positives en els adults d’aquestes famílies perquè veuen com els seus veïns i veïnes se sensibilitzen amb la seva situació i col·laboren per cobrir la necessitat emocional de veure els seus fills feliços.
Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona