Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 19-12-2018
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Sant Joan de Vilatorrada potencia el patrimoni industrial a la II Setmana del Turisme Industrial
Sant Joan de Vilatorrada potencia el patrimoni industrial a la II Setmana del Turisme Industrial
Tornar Tornar
14/11/2017
 
Del 4 al 12 de novembre, la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) va organitzar arreu del territori la segona edició de la Setmana del Turisme Industrial, un projecte que té com a objectiu acostar a la ciutadania el patrimoni català des d’una perspectiva única. 

Sant Joan de Vilatorrada s’ha estrenat aquest 2017 com a membre de la XATIC participant de forma directa en la celebració de la II Setmana del Turisme Industrial. El municipi ha estat una de les rutes sorpresa del bus a cegues de la XATIC. Així, els participants han viscut l’experiència de conèixer com era la vida a la Fàbrica Burés a través de diferents visites teatralitzades. Una activitat que des de l’Ajuntament es valora de forma molt positiva.

Enguany, a més, també s’han inclòs dues visites guiades a l’Ecorail els dies 5 i 12 de novembre. L’activitat -impulsada pels ajuntaments de Sant Joan de Vilatorrada, Súria, Sant Salvador de Guardiola, Callús, Santpedor, Castellnou del Bages i Sant Fruitós de Bages- ha acollit participants de Lloret de Mar, Sant Celoni, Barcelona i Manresa. Al llarg de l’any, les visites guiades a l’Ecorail es poden dur a terme els diumenges i festius des de Callús fins a Sant Fruitós de Bages. Per a més informació, podeu consultar el web www.ecorail.cat.

Eduard Mata, regidor de Turisme, explica que “la Setmana del Turisme Industrial ens ha brindat una ocasió única per començar a donar sortida a tots els beneficis i oportunitats que té per a la nostra vila formar part d’una xarxa amb tant potencial com és la del Turisme Industrial de Catalunya”. En aquest sentit, Mata fa una valoració molt positiva de la participació a les activitats que l’Ajuntament ha organitzat i assegura que “al poble i al nostre entorn més proper comptem amb actius naturals, patrimonials i culturals excepcionals que volem difondre arreu del país per donar a conèixer la nostra singularitat”.

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, finalment, posa en valor l’impuls per part de la XATIC de projectes innovadors encaminats a potenciar la riquesa patrimonial del territori.

Visita guiada a l’Ecorail
FotoVisita guiada a l’Ecorail
Visita guiada a l’Ecorail
FotoVisita guiada a l’Ecorail
Visita guiada a l’Ecorail
FotoVisita guiada a l’Ecorail
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona