Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 06-03-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > La Biblioteca Cal Gallifa ofereix un nou servei de préstec a domicili
La Biblioteca Cal Gallifa ofereix un nou servei de préstec a domicili
Tornar Tornar
22/01/2021
 

Arran dels efectes que la pandèmia de la COVID19 està ocasionant a moltes llars de Sant Joan de Vilatorrada, des de l’Ajuntament, conjuntament amb la Biblioteca Cal Gallifa, posa en marxa un nou servei al ciutadà: el servei de préstec a domicili “La Biblioteca a la porta de casa teva”.

Aquest servei va dirigit a totes aquelles persones i/o famílies del municipi que hagin d’estar confinades o tinguin restricció de mobilitat com a conseqüència de la COVID19. També les considerades per les autoritats sanitàries com a col·lectiu de risc i, que per aquest motiu, no poden desplaçar-se a la biblioteca.

L’objectiu d’aquest servei és garantir l’accés a la cultura, la informació i el coneixement, vetllant per la formació i aprenentatge continu i minimitzant l’escletxa informacional. També contribuirà a omplir el temps de lleure i d’entreteniment per millorar, si cap, el seu benestar físic, mental i emocional. 

Els documents que es poden deixar en préstec són els que es presten habitualment a la biblioteca, tant per a infants com per a adults: novel·les, biografies, llibres de temàtica diversa, contes, còmics, revistes, audiollibres, música, pel·lícules...

El servei es pot sol·licitar per telèfon (93 876 77 05), correu electrònic (b.st.joanv@diba.cat) i/o a través del formulari de “cita prèvia” disponible a la Biblioteca virtual.

El nombre màxim de documents per entrega i/o destinatari és de 10 documents. El termini de préstec s’ajustarà a la data de recollida del domicili i/o a les necessitats de la persona usuària del servei, essent no inferior als 15 dies i no superior als 40 dies.

S’aplicaran tots els protocols dictaminats per les autoritats sanitàries i/o PROCITAT per al control i prevenció de la COVID19 en el tractament i lliurament dels documents objectes del servei.

Per a més informació, es pot contactar amb la Biblioteca Cal Gallifa:

https://bibliotecavirtual.diba.cat/es/sant-joan-de-vilatorrada-biblioteca-cal-gallifa

Cartell informatiu
FotoCartell informatiu
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona