Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 19-08-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Arrenca la campanya de vacunació antigripal
Arrenca la campanya de vacunació antigripal
Tornar Tornar
22/10/2018
 
Des del mes d’octubre i fins al mes de desembre es dispensen les vacunes contra el virus de la grip al CAP de Sant Joan de Vilatorrada. Per vacunar-se cal reservar hora prèviament.

Aquest mes d’octubre ha començat la campanya de vacunació contra la grip a Sant Joan de Vilatorrada i arreu del territori català amb l’objectiu fonamental d’evitar les complicacions d’aquesta malaltia en les persones amb problemes de salut crònics, d’edat avançada o altres condicions que les fan especialment susceptibles. És la mesura de prevenció fonamental per prevenir aquest virus i les seves complicacions

La vacunació contra la grip és gratuïta i s’adreça especialment a persones amb alt risc de complicacions, entre les quals es troben aquelles que pateixen problemes de salut crònics (pulmonars, cardiovasculars, diabetis, insuficiència renal, etc.), les internades en institucions tancades (residències de gent gran, centres sociosanitaris, etc.), les dones embarassades, les persones amb obesitat mòrbida i totes les persones de 60 o més anys d’edat. 

També s’han de vacunar les que poden transmetre la grip a les persones d’alt risc, especialment els professionals de la salut i els cuidadors, així com també els professionals com policies, bombers, personal de protecció civil, el personal que treballa en emergències sanitàries i el personal d’institucions penitenciàries, entre d’altres.

La campanya de vacunació es mantindrà fins al mes de desembre i per vacunar-se cal reservar hora prèviament trucant al telèfon 93 326 89 01; 902 111 444; o 93 872 67 50. També es pot fer virtualment a través del web gencat.cat/ics, o de forma presencial al CAP de Sant Joan de Vilatorrada. L’Ajuntament agraeix la col·laboració dels veïns i veïnes del municipi. 

Cartell de la campanya de vacunació antigripal
FotoCartell de la campanya de vacunació antigripal
Cartell de la campanya de vacunació antigripal
FotoCartell de la campanya de vacunació antigripal
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona