Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 06-08-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Coordinació dels actes de la Festa Major i Festa Major Infantil
Coordinació dels actes de la Festa Major i Festa Major Infantil
Tornar Tornar
12/06/2013
 

El passat dijous 6 de juny va tenir lloc una reunió entre l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, la Policia Municipal i Protecció Civil per coordinar la seguretat dels actes de la Festa Major i de la Festa Major Infantil, així com de les activitats que es duran a terme en les colònies Urbanes i Esportives.

 

La reunió, en la qual ha pres part el regidor de Cultura i Lleure Educatiu, Jordi Pesarrodona, el regidor d’Esports, Jordi Gesé i el representant de l’entitat “El Sidral”, Miquel Riera, forma part d'un seguit de trobades que es venen portant a terme per a garantir el civisme a la nostra vila i la seguretat dels ciutadans.

 

Durant la reunió s’ha exposat l’operatiu conjunt que es durà a terme a nivell de seguretat, de trànsit, de control d’alcoholèmia... per tal de prevenir i evitar tots els possibles incidents relacionats amb la realització dels actes amb l’únic objectiu de garantir el gaudir de les festes i el benestar de tots/es els/les participants.

 

L’alcalde, Gil Ariso un cop informat sobre els resultats de la reunió ha agraït la bona feina i professionalitat dels implicats que vetllaran perquè tinguem unes festes més segures per a residents i visitants, destacant que la coordinació és de vital importància per obtenir uns bons resultats.

 

Reunió de seguretat
FotoReunió de seguretat
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona