Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 19-01-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Apunta’t a la xerrada sobre educació, joves i entorn digital
Apunta’t a la xerrada sobre educació, joves i entorn digital
Tornar Tornar
01/02/2018
 
La trobada, dirigida a pares i mares d’adolescents, té com a objectiu donar eines i pautes educatives per a gestionar amb els fills l’ús de les noves tecnologies i de les xarxes socials.

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ofereix a les famílies de la vila espais, eines i recursos personalitzats i de primer nivell encaminats a reforçar les capacitats parentals i a prevenir i fer pedagogia sobre els riscos per als joves associats als mals hàbits. En aquesta línia de treball, el consistori –amb la col·laboració de l’Institut Quercus i l’Oficina Jove del Bages- organitza aquest mes de febrer una xerrada sobre l’educació dels fills i les filles en el nou entorn digital.  

La conferència tindrà lloc dijous 8 de febrer (20 h.) a l’IES Quercus i està adreçada als pares i mares de joves i adolescents de la vila. La sessió anirà a càrrec de Dominica Díez Marcet, psicòloga del CSAM ALTHAIA i experta en addiccions a pantalles. 

La trobada, emmarcada en el Pla Local de Prevenció de Drogodependències, té com a objectiu donar als assistents eines i pautes educatives per a gestionar amb els fills l’ús de les noves tecnologies i de les xarxes socials.

Cartell de la xerrada sobre educació, joves i entorn digital
FotoCartell de la xerrada sobre educació, joves i entorn digital
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona