Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 18-06-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > L’Ajuntament aprova les subvencions per a entitats locals del 2016
L’Ajuntament aprova les subvencions per a entitats locals del 2016
Tornar Tornar
18/10/2016
 
Les associacions tenen temps fins el 31 de gener de 2017 per justificar les ajudes econòmiques per a activitats culturals, esportives, educatives, i de solidaritat. Consulta el llistat complet de les entitats beneficiàries i de les subvencions desestimades en el document adjunt.

L’Ajuntament ja ha aprovat la concessió de subvencions per a entitats locals de Sant Joan de Vilatorrada per a l’exercici 2016. Les associacions mereixedores dels ajuts tenen temps fins el 31 de gener del 2017 per a justificar les subvencions. Per fer-ho, han de presentar al Registre Municipal el model normalitzat 2 de justificació (que s'adjunta a la notícia); la còpia de les factures per valor de l’import atorgat; i la documentació de difusió de l’activitat. Un cop justificada l’activitat es procedirà al pagament de la subvenció. En cap cas es procedirà al pagament de l’ajut sense haver presentat prèviament la justificació econòmica.

Aquest 2016, el consistori atorgarà subvencions municipals destinades a fomentar les activitats culturals; esportives; educatives en el marc escolar; i activitats de solidaritat, cooperació i foment de la pau. El llistat complet de les entitats beneficiàries i de les subvencions desestimades es pot consultar en el document adjunt.

Per a més informació, podeu contactar amb Serveis a les Persones (93 876 42 40). 
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona