Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 17-07-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Sant Joan de Vilatorrada estrena nou camp municipal de futbol
Sant Joan de Vilatorrada estrena nou camp municipal de futbol
Tornar Tornar
04/01/2019
 
L’Ajuntament ha instal·lat una nova gespa artificial de darrera generació que servirà per oferir unes condicions òptimes als jugadors i jugadores de futbol

Els treballs de substitució de la gespa artificial del camp municipal de futbol arriben al seu punt final el dissabte 5 de gener. Les millores, que van començar a principis del mes de desembre, serviran per oferir unes millors prestacions a la competició esportiva que s’hi realitzi gràcies a la gespa de darrera generació que s’hi ha col·locat. 

La gespa anterior del camp municipal presentava un nivell de desgast elevat que, fruit del pas del temps, havia patit un deteriorament que dificultava la pràctica del futbol en òptimes condicions. “Aquesta actuació millorarà les condicions de seguretat i de la mateixa pràctica esportiva, doncs els i les futbolistes de Sant Joan de Vilatorrada es mereixen poder realitzar el seu esport preferit en una nova superfície”, explicava el regidor d’Esports, Eduard Mata, durant l’inici de les obres. 

Ara, el regidor ha mostrat la seva satisfacció amb els resultats dels treballs i emmarca aquesta actuació en la voluntat “de donar continuïtat a l’aposta prioritària que com a equip de govern hem dut a terme al llarg de tot aquest mandat per dotar les nostres entitats, esportistes i ciutadania d’unes instal·lacions esportives òptimes i adaptades a les seves necessitats i oferir-ne un manteniment periòdic que en garanteixi el seu ple funcionament”. Així, Mata avança que “en aquesta línia de seguir millorant els nostres equipaments esportius també clares quines són les futures actuacions necessàries per a la zona esportiva: el tancament complet de la pista poliesportiva coberta, la remodelació de les pistes de tennis, el canvi del parquet sintètic del pavelló i l’habilitació d’una pista de futbol 7”.

La superfície de la zona d’actuació ha estat de 6.868,00 m2 i els treballs realitzats són els següents:
  • Desmuntatge per a la seva posterior recol·locació dels equipaments esportius existents (porteries i banderins de corner).
  • Retirada de la gespa artificial existent mitjançant maquinària especialitzada que permet la recuperació del material de farciment (sorra i cautxú) per a la seva posterior reutilització.
  • Neteja i comprovació de l’estat de la solera existent.
  • Enderroc dels trams de solera afectats per arrels dels arbres, tall d’arrels i reconstrucció de la solera.
  • Instal·lació de nova gespa artificial segons especificacions i normativa contingudes en el present projecte.
  • Recol·locació de l’equipament esportiu.
El camp de futbol també comptarà amb nous vestidors

En paral·lel a la renovació de la gespa artificial, l’Ajuntament també durà a terme al final de l’actual temporada la remodelació íntegra del vestidor destinat al col·lectiu arbitral i dels diversos vestidors de l’equipament; amb un pressupost de 43.000€.

Finalment, el consistori santjoanenc vol agrair públicament als ajuntaments de Callús, Artés, Sant Salvador de Guardiola, Castellnou del Bages i Manresa la seva predisposició i col·laboració en permetre que els diferents equips de Sant Joan de Vilatorrada que fan ús del camp de futbol municipal poguessin entrenar i jugar en les seves instal·lacions durant el desenvolupament dels treballs de millora de l’equipament. Així mateix, l’agraïment també es fa extensiu als diversos clubs santjoanencs, en especial al F.C. Joanenc, per la paciència i comprensió demostrades en tot moment al llarg d’aquest projecte d’arranjament. 
Imatge
FotoImatge
Imatge
FotoImatge
Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona