Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 15-10-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Comencen les votacions del Pressupost Participatiu 2018
Comencen les votacions del Pressupost Participatiu 2018
Tornar Tornar
27/11/2018
 
Fins al 7 de desembre, els veïns i veïnes dels sectors passeig del Riu, entorn Gallifa, carrer Major, carrer Sant Mateu i avinguda Montserrat poden votar fins a 5 de les 10 propostes finalistes del procés. Les votacions es poden fer a través del web participa.santjoanvilatorrada.cat o a les urnes habilitades a la Biblioteca Cal Gallifa. Consulta el llistat de propostes admeses.

La convocatòria de Pressupostos Participatius impulsada per la Regidoria de Participació Ciutadana encara ja la seva recta final. Tant és així que, fins al divendres 7 de desembre, els veïns i veïnes dels sectors passeig del Riu, entorn Gallifa, carrer Major, carrer Sant Mateu i avinguda Montserrat ja en poden votar les propostes finalistes. 

Qui pot votar? 

Totes les persones que en data 31 d’octubre de 2018 tenien 16 anys o més i estan empadronades a la secció 3 i 5 de Sant Joan de Vilatorrada, que es correspon als sectors passeig del Riu, entorn Gallifa, carrer Major, carrer Sant Mateu i avinguda Montserrat. Cada veí/ïna podrà votar un màxim de 5 propostes entre les 10 finalistes.

On puc votar?

  • Via internet, omplint el formulari que trobaràs al web participa.santjoanvilatorrada.cat.
  • A través d’Internet i del web participa.santjoanvilatorrada.cat des de la Biblioteca Cal Gallifa, on personal de l’equipament ajudarà a totes aquelles persones que vulguin realitzar el tràmit a través del web; afavorint, així, el procés de votació entre el col·lectiu de persones que no estan familiaritzades amb l’entorn digital. 
  • El 28 i 29 de novembre i el 4 i 5 de desembre un agent municipal recollirà les votacions a peu de carrer. 

Quines propostes han estat admeses? 

Durant el període de recollida de propostes la ciutadania va presentar 34 projectes, 10 dels quals han passat el filtre i seran sotmesos a votació popular. La resta de propostes han estat desestimades per no complir amb algun dels requisits bàsics del procés (viabilitat tècnica, competència municipal, legalitat...). A més, algunes propostes que tenien un objectiu molt similar han estat unificades. Pots consultar el llistat complet de les propostes finalistes al document adjunt.

Quines propostes es duran a terme?

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada es compromet a integrar en el pressupost les propostes més votades fins a esgotar la partida de 90.000€ que se sotmet a votació; l’objectiu amb què treballa l’Ajuntament és poder començar ja els projectes guanyadors per completar-los al llarg de 2019. 
pressupostos
Fotopressupostos
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona