Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Arrenca un nou Cicle de Jornades Empresarials gratuïtes
Arrenca un nou Cicle de Jornades Empresarials gratuïtes
Tornar Tornar
10/04/2017
 

El Centre d'Iniciatives per l'Ocupació Cal Gallifa acull fins al proper mes de desembre set propostes formatives adreçades a autònoms, emprenedors i empresaris. El taller 'Fiscalitat i facturació del comerç electrònic', que tindrà lloc el dimarts 25 d'abril, és la primera activitat prevista. Podeu descarregar tot el programa en aquest enllaç.

Després de la bona acollida en les darreres edicions, l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada organitza un any més el Cicle de Jornades Empresarials amb el suport de la Diputació de Barcelona. D'aquesta manera, el consistori ofereix un programa formatiu renovat i manté el seu ferm compromís en l’impuls de l’emprenedoria i la innovació.

La programació anual consta de set tallers en què es tractaran diverses temàtiques d'interès per als col·lectius d'autònoms, emprenedors i personal directiu de Sant Joan de Vilatorrada. Tots els seminaris són gratuïts, es realitzaran a la sala d'actes/informàtica del CIO Cal Gallifa i requereixen inscripció prèvia. Les sol·licituds es poden formalitzar trucant al telèfon 93 876 40 40 ext. 304, o bé enviant un correu a gutierrezpmr@santjoanvilatorrada.cat indicant el taller seleccionat i les dades de contacte.

El taller 'Fiscalitat i facturació del comerç electrònic' obre el cicle

Aquesta proposta formativa, que tindrà lloc el proper dimarts 25 d'abril, de 12 a 13:30 hores, està dirigida a empreses o emprenedors amb l'objectiu de donar a conèixer els criteris de facturació online i l’impacte de les noves modalitats de comerç electrònic. Marc Tarrés Cruanyes, Consultor de AT Business Assessors, serà l'encarregat d'impartir aquest seminari.

Més enllà d'aquest primer esdeveniment, el CIO Cal Gallifa acollirà altres activitats emmarcades en el Cicle de Jornades Empresarials. D'aquesta manera, també s'oferirà assessorament per utilitzar les xarxes socials i així potenciar els negocis, es fomentaran les habilitats comercials i es revelaran bones pràctiques de lideratge i comunicació en la gestió de les persones, entre altres. Per conèixer amb més detall tot el programa, podeu descarregar aquest document.

Imatge
FotoImatge
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona