Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 23-02-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Es reprenen les obres de vorera al carrer Sant Mateu amb l'obertura del carrer Orient
Es reprenen les obres de vorera al carrer Sant Mateu amb l'obertura del carrer Orient
Tornar Tornar
02/05/2018
 
El projecte preveu l’execució d’una vorera provisional entre el passatge Sant Isidre i el carrer Flors Sirera.

El passat 13 de març van iniciar-se les obres corresponents al projecte ‘Vorera provisional d’un tram del carrer Sant Mateu’. El pla preveu l’execució d’una vorera provisional entre el passatge Sant Isidre i el carrer Flors Sirera. Es tracta d’un àmbit inclòs en dos polígons d’actuació urbanística que estaven pendents d’urbanitzar. Un cop iniciades les obres, el propietari dels polígons d’actuació va manifestar a l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada la seva voluntat de realitzar les obres corresponents a l’obertura del carrer Orient.

Per aquesta raó es van suspendre temporalment les obres i es va acordar amb el propietari la redacció d’un nou projecte d’urbanització que inclogués l’obertura del carrer d’Orient. El 17 d’abril es va aprovar el ‘Projecte d’urbanització d’obres bàsiques de la prolongació del carrer d’Orient de Sant Joan de Vilatorrada’, així com un conveni entre el consistori i la propietat per a l’execució de les referides obres.

El nou projecte preveu la prolongació del carrer Orient fins a connectar-lo amb el carrer Sant Mateu i contempla les obres d’asfaltat del vial, el bordó i el clavegueram definitiu, deixant pavimentada una vorera provisional. Quedarà pendent per una darrera fase la instal·lació dels serveis i la vorera definitiva. Les obres s’han reprès aquesta setmana amb l’objectiu que finalitzin al llarg d’aquest mes de maig.

Obres de vorera al carrer Sant Mateu amb l'obertura del carrer Orient
FotoObres de vorera al carrer Sant Mateu amb l'obertura del carrer Orient
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona