Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Prop d’una cinquantena de persones participen d’un taller de gestió d’emocions i incerteses
Prop d’una cinquantena de persones participen d’un taller de gestió d’emocions i incerteses
Tornar Tornar
09/10/2017
 
La formació, impulsada per la Regidoria de Salut de l’Ajuntament i ‘Amb Salut’, va comptar amb una nodrida presència de veïns i veïnes del municipi.

Dissabte 7 d’octubre, la Sala Petita de Cal Gallifa va acollir el “Taller de gestió d’emocions i gestió de la incertesa”, una activitat impulsada per la Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i ‘Amb Salut’ que tenia com a objectiu escoltar, compartir i prendre consciència de les emocions que pot generar la situació social, política i econòmica actual i identificar els recursos propis i comunitaris que les persones tenen al seu abast.

El taller, entre la sessió del matí i de la tarda, va comptar amb la participació de prop d’una cinquantena de veïns i veïnes i va estar conduït per Marta Vilanova Vilà, infermera, doctora de la Universitat de Girona i directora científica d’’Amb Salut’. En aquest sentit, el consistori posa en valor la implicació demostrada pel conjunt dels assistents i agraeix la tasca realitzada per la Dra. Marta Vilanova.

Durant l’activitat, els assistents van identificar la tristesa, indignació, impotència, frustració, alegria i por com les principals emocions generades per l’actual context; mentre que la xarxa social (amics, família, associacions,...), referents, tenir cura d'un mateix, preguntar-se què depèn i què no de d’un mateix, el control dels mitjans de comunicació i les xarxes socials, l’altruisme, la capacitat d'escolta i el respecte cap a totes les opcions es van proposar com a recursos propis i comunitaris a l’abast. 

Taller de gestió d’emocions i gestió de la incertesa
FotoTaller de gestió d’emocions i gestió de la incertesa
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona