Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 24-08-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada convoca un concurs de fotografies sobre ‘La invasió dels plàstics’
L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada convoca un concurs de fotografies sobre ‘La invasió dels plàstics’
Tornar Tornar
14/05/2019
 

Els participants poden presentar les imatges fins al 2 de juny

Coincidint amb la setmana del Medi Ambient, l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i l’Associació Amics de la Fotografia han convocat un concurs de fotografies obert a tota la ciutadania. La temàtica d’enguany és ‘La invasió dels plàstics’ i el termini màxim per presentar les imatges és el 2 de juny.

En les fotografies presentades s’haurà d’apreciar una gran quantitat de plàstic utilitzat o llençat o qualsevol situació on el plàstic sigui el protagonista. Els participants hauran d’enviar les fotografies al correu electrònic amics.fotografia.sjv@gmail.com indicant el títol de l’obra i la localització des d’on s’ha pres. Cada participant podrà presentar un màxim de tres obres pròpies.

Quan acabi el termini de presentació, un jurat especialitzat escollirà les tres fotografies guanyadores. El primer premi està valorat en 100 €, el segon en 50 € i el tercer en 30 €. També hi haurà un premi popular, valorat en 30€, que escolliran els veïns i veïnes. Podeu consultar les bases del concurs en el següent enllaç.

 

Imatge
FotoImatge
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona