Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Participa a l’European Clean Up Day!
Participa a l’European Clean Up Day!
Tornar Tornar
10/05/2017
 
L’Ajuntament organitza aquest cap de setmana una plantada d’arbres en l'àmbit de la mostra d'habitats naturals de la Catalunya central i un neteja de la Riba dreta del riu Cardener.

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada referma un cop més el seu ferm compromís amb la defensa del medi ambient i amb la preservació i potenciació dels diferents actius i espais naturals del municipi i de la comarca. En aquesta línia, la Regidoria de Medi Ambient organitza aquest diumenge 14 de maig una nova edició del projecte ‘Cuidem el riu a Sant Joan’, emmarcat dins el programa europeu ‘Let’s clean up Europe’.  

Per tot plegat, el consistori convida a tots els veïns i veïnes a participar aquest cap de setmana d’una plantada d’arbres en l'àmbit de la mostra d'habitats naturals de la Catalunya central i un neteja de la Riba dreta del riu Cardener. L’activitat té com a doble objectiu conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, marges de rius...

El punt de trobada serà el Passeig del Riu -cruïlla Carrer Balmes- i la jornada festiva començarà a les 12 h. L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada fa una crida als veïns i veïnes a participar activament d’aquesta activitat.
Cartell de l'European Clean Up Day
FotoCartell de l'European Clean Up Day
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona