Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Sant Joan de Vilatorrada se suma al Mulla’t!
Sant Joan de Vilatorrada se suma al Mulla’t!
Tornar Tornar
07/07/2017
 
Diumenge 9 de juliol, els usuaris de les piscines municipals de Sant Joan de Vilatorrada podran adquirir els productes solidaris de la Fundació Esclerosi Múltiple i fer una aportació voluntària per recaptar fons en la lluita contra aquesta malaltia.

Sant Joan de Vilatorrada es bolca un cop més en la celebració dels actes del ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’, El municipi s’implicarà activament un any més en la campanya  organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), que aquest 2017 compleix la seva 24a edició amb l’objectiu de seguir donant visibilitat a la malaltia, recaptar fons per a la seva cura i investigació i sensibilitzar la població.

Per tot plegat, diumenge 9 de juliol, al llarg de tota la jornada, els usuaris de les piscines municipals podran prendre part de la campanya adquirint els productes solidaris de la FEM o bé fent una aportació voluntària que serà destinada íntegrament a la millora de l’atenció de les persones que pateixen esclerosi múltiple. S’instal·larà una parada del Mulla’t durant el matí de diumenge per tal de poder vendre tots els productes que s’han fet arribar al municipi des de la FEM i així ajudar a incrementar la recaptació de la jornada. Com a totes les piscines de Catalunya involucrades en la jornada, a les 12.00 h es farà una tirada simultània a l’aigua de tots els assistents.

L’Esclerosi Múltiple és una malaltia crònica del Sistema Nerviós Central. Està present arreu del món i és una de les malalties neurològiques més comuns entre la població de 20 a 40 anys. Pot produir símptomes com la fatiga, la falta d’equilibri, dolor, alteracions visuals i cognitives, dificultats de la parla, tremolor... La malaltia pot variar molt d’una persona a l’altra, no és contagiosa ni hereditària ni mortal. Afecta a les persones al principi de la seva vida laboral i es dóna amb més freqüència en dones que en homes. Fins avui, no se’n coneix la seva casa ni la seva cura.
Cartell Mulla't 2017
FotoCartell Mulla't 2017
Parada d'articles de la FEM
FotoParada d'articles de la FEM
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona