Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 16-02-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > L’Esplai Lairet, nou esplai jove de Sant Joan de Vilatorrada
L’Esplai Lairet, nou esplai jove de Sant Joan de Vilatorrada
Tornar Tornar
03/05/2018
 
Dissabte 19 de maig, el pati de la Ludoteca acollirà una jornada de portes obertes per presentar aquest nou espai jove.

El passat 6 d’abril, representants de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada van mantenir una reunió de treball amb els membres impulsors de l’Esplai Lairet amb l’objectiu de conèixer de primera mà els objectius i l’estructura d’aquest nou espai lúdic i educatiu al municipi impulsat per un grup de joves de la vila i que és previst que entri en funcionament a partir del mes de setembre de 2018. A la sessió hi van prendre part el regidor Jordi Pesarrodona; tècnics de l’Àrea d’Educació, Infància i Joventut del consistori; i la presidenta, secretaria i membres de l’esplai.

L’Esplai Lairet oferirà jocs, activitats i sortides, anirà dirigit a infants i adolescents d’entre 3r de primària i 4t d’ESO, i obrirà els dissabtes de 16 h. a 18 h. Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a l’adreça esplailairetsjv@gmail.com o consultar el perfil oficial del casal a Instagram o el web http://esplailairet.blogspot.com.es/.

Jordi Pesarrodona, regidor de Cultura i Lleure Educatiu, valora molt positivament la reunió mantinguda amb els impulsors de la iniciativa i avança que “des de l’Ajuntament donem ple suport a aquest projecte que estem convençuts que oferirà als joves del municipi un espai de primer nivell adaptat a les seves necessitats i interessos”. En aquesta línia, Pesarrodona afegeix que “és un orgull veure com el col·lectiu juvenil s’implica tan activament per endegar iniciatives com aquesta que són tan necessàries per mantenir viva, dinàmica i plural l’oferta lúdica i jove a Sant Joan de Vilatorrada”

Jornada de portes obertes a l’Esplai Lairet

Amb l’objectiu de presentar públicament el nou esplai jove de Sant Joan de Vilatorrada, l’Ajuntament convida els veïns i veïnes a participar el proper dissabte 19 de maig, a partir de les 17 h., d’una jornada de portes obertes al pati de la Ludoteca

Reunió de treball entre l'Ajuntament i els impulsors de l'Esplai Lairet
FotoReunió de treball entre l'Ajuntament i els impulsors de l'Esplai Lairet
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona