Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 02-03-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Primera edició d’Embarrats multitudinària
Primera edició d’Embarrats multitudinària
Tornar Tornar
29/10/2013
 

 

 ·Més de 800 persones van participar ahir als itineraris teatralitzats a les fàbriques i al riu abans de la jornada central de la fira avui, que ha reunit milers de persones
 

Aquest vespre s’ha posat el punt i final a la Fira Embarrats de Sant Joan de Vilatorrada amb milers de persones al carrer. La primera edició del certamen, que ret homenatge al tèxtil i a la vida de pagès del costat del riu Cardener de principis del segle XX, ha estat tot un èxit. L’organització fa un balanç molt positiu de la fira de recreació històrica, que ha sabut trobar la complicitat de tot el municipi, i ja pensa en l’edició de l’any vinent. Durant tot el dia milers de persones han visitat els espais de la fira que han comptat amb la implicació de les entitats de Sant Joan i del propi comerç, representat per una vintena de parades tematitzades. El públic també ha passejat entremig d’una cinquantena d’estands amb una àmplia oferta d’alimentació, bijuteria i complements. Les visites guiades a les fàbriques tèxtils han estat un encert i durant tota la jornada de diumenge centenars de persones han entrat a Cal Burés i a Cal Borràs, on han pogut veure el funcionament de l’antiga turbina. El recorregut també els ha portat pel carrer Burés i el Passeig del Riu i els ha permès redescobrir la història del municipi.

 
Dissabte, prèvia potent
 
Dissabte al vespre es va fer la prèvia de la fira amb l’obertura de la taverna a la plaça de la Ludoteca, amb botifarrada inclosa, i l’itinerari teatralitzat Viatge al cor de la fàbrica i llegendes màgiques del riu, que va reunir més de 800 persones durant més de dues hores. La jornada de dissabte es va tancar amb el concert del Pont d’Arcalís a Cal Gallifa.
 
Agraïment públic
 
L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada vol fer públic un agraïment a totes les entitats, comerços, establiments de restauració i persones a títol individual que han fet possible la primera edició d’Embarrats.

 

 

Visites guiades a la fàbrica tèxtil
FotoVisites guiades a la fàbrica tèxtil
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona