Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 25-05-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Sant Joan de Vilatorrada es dota amb una nova cartografia topogràfica digital urbana del municipi
Sant Joan de Vilatorrada es dota amb una nova cartografia topogràfica digital urbana del municipi
Tornar Tornar
28/09/2018
 
El document s'utilitzarà com a base de les cartografies temàtiques com ara el planejament urbanístic, el cadastre i les xarxes de serveis i equipaments.

Dimecres 26 de setembre, Sant Joan de Vilatorrada va rebre la visita del diputat delegat d’Urbanisme i Habitatge, Josep Ramon Mut, que va fer entrega a l’Ajuntament de l’actualització de  la Cartografia Topogràfica Urbana Digital 3D escala 1:1000

El lliurament del document es va dur a terme durant la reunió de treball que consistori i Diputació de Barcelona van mantenir a la Sala de reunions de l’Ajuntament en el marc del treball conjunt entre ambdues institucions en matèria de manteniment i promoció dels actius patrimonials del municipi. 

A la sessió també hi van prendre part l’alcalde Gil Ariso; el regidor de Cultura, Jordi Pesarrodona; la regidora d’Obres i Manteniment, Laura Vilanova; Josep Solé, gerent de Serveis d’Equipaments, Infraestructures Urbanes i Patrimoni Arquitectònic; i Joan Closa, cap d’oficina del Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. 

El document lliurat consta de 848 hectàrees cartografiades que es corresponen al sòl urbà i urbanitzable de Sant Joan de Vilatorrada, així com les hectàrees del sòl no urbanitzable necessàries per a la planificació urbanística. En aquest sentit, les noves cartografies estan realitzades a partir de fotografies aèries que utilitzen tècniques fotogramètriques i treball de camp, i estan estructurades en sis fitxers que inclouen altimetria, planimetria, vialer, toponímia, model digital d'elevacions, i model digital del terreny.

Així, aquesta cartografia és una eina essencial per al desenvolupament de les competències municipals bàsiques, ja que s'utilitza com a base de les cartografies temàtiques com ara el planejament urbanístic, el cadastre i les xarxes de serveis i equipaments. 

Visita institucional al Mas Llobet

La visita a Sant Joan de Vilatorrada del diputat delegat d’Urbanisme i Habitatge, Josep Ramon Mut, va cloure amb una visita al Mas Llobet per conèixer de primera mà la el conjunt arquitectònic d’aquest emblemàtic espai santjoanenc, així com l’activitat lúdica i cultural que s’hi duu a terme al llarg de tot l’any.

Acte d'entrega de la de  la Cartografia Topogràfica Urbana Digital 3D escala 1:1000
FotoActe d'entrega de la de la Cartografia Topogràfica Urbana Digital 3D escala 1:1000
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona