Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 07-07-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Sant Joan de Vilatorrada premiarà a les colles més participatives, originals i festives de la Festa Major
Sant Joan de Vilatorrada premiarà a les colles més participatives, originals i festives de la Festa Major
Tornar Tornar
06/06/2019
 

Les inscripcions es poden fer enviant un correu a gulinad@santjoanvilatorrada.cat o de forma presencial a la reunió i trobada de colles que es realitzarà a l’Espai Jove el dia 8 de juny, a les 17 h.

Amb l’objectiu de fomentar la cohesió social, el sentiment de pertinença i la participació de les colles de Sant Joan en la Festa Major del municipi, s’ha organitzat el Concurs de Colles de Festa Major 2019. Les inscripcions per participar-hi es poden fer, a partir del dia 7 de juny, enviant un correu a gulinad@santjoanvilatorrada.cat o de forma presencial a la reunió i trobada de colles que es realitzarà a l’Espai Jove el dissabte 8 de juny, a les 17 h.

El concurs s’adreça a totes les colles que participin als diferents actes de la Festa Major (rua de colles, botifarrada popular, concerts, joc de pistes, cercatasques...) i que tinguin una majoria de membres empadronats al poble. Per guanyar, caldrà que les colles dinamitzin l’instagram del concurs etiquetant a #collesSantju i mostrin una actitud respectuosa, alegre i festiva cap a la resta de participants.

El jurat, que estarà format per tres membres de les entitats joves de Sant Joan –Vilatorrats Grup, Pinyol de la Vila i Esplai Lairet–  tindrà en compte la millor samarreta i imatge de la colla, la millor actitud divertida i festiva, les millors fotografies penjades a l’instagram del concurs i la participació en la majoria d’actes de la Festa Major.

El Concurs de Colles premiarà a les 2 millors colles de Sant Joan. El primer premi constarà d’un val de 150 € per a la samarreta de la Festa Major 2020 i un val per a un sopar de colla per valor de 150 €. El segon només aconseguirà el val per un sopar de colla per valor de 150 €. L’entrega de premis tindrà lloc el 24 de juny a les 20.30 a l’escenari jove del Passeig del Riu, en finalitzar el concert de Miquel del Roig.

 

Imatge
FotoImatge
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona