Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 22-09-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Sant Joan de Vilatorrada dona continuïtat al compromís per a la preservació i la potenciació del Collbaix
Sant Joan de Vilatorrada dona continuïtat al compromís per a la preservació i la potenciació del Collbaix
Tornar Tornar
09/05/2019
 

Diumenge 12 de maig es durà a terme una neteja popular i voluntària del cim i la presentació d’un decàleg de bones pràctiques.

El cim del Collbaix serà la seu aquest cap de setmana de la Diada del Collbaix i el "Let’s clean up Europe", dos projectes que tenen com a objectiu compartit promoure la potenciació i la preservació d’aquest espai natural i de tots els seus actius turístics i patrimonials. La jornada, que tindrà lloc diumenge 12 de maig al matí, és oberta a tota la ciutadania i el consistori convida a tots els veïns i veïnes a prendre-hi part activament.

"Let’s clean up Europe"

L’activitat arrencarà a les 10 h amb una nova neteja popular i voluntària al Collbaix i el seu entorn natural per tal d’incentivar a la població a la recollida de residus i la preservació del medi ambient. L’acció, duta a terme al llarg dels darrers anys, forma part del projecte "Netegem el nostre entorn", emmarcat dins el programa europeu "Let’s clean up Europe".

Als participants se’ls oferirà avituallament, guants i bosses; a més, es recomana portar roba i calçat còmodes. El punt de trobada serà al Celler el Molí de Collbaix.

II Diada del Collbaix

Posteriorment, a les 11.30 h, es durà a terme al cim de la muntanya la presentació del decàleg de bones pràctiques al Collbaix; acció que donarà continuïtat als compromisos adquirits en la primera edició de la Diada del Collbaix i que té com a objectiu promoure la “conservació, la preservació i la protecció del recurs natural del Collbaix.” i “posar en valor la muntanya del Collbaix com a element amb capacitat educativa i divulgativa del patrimoni social, cultural, natural i geològic, així com fomentar la sensibilització ambiental".

Un cop finalitzada l’acció, els participants també podran degustar productes locals i vi del Celler el Molí. 

    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona