Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 26-06-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Finalitzen les obres de millora a l’Escola Joncadella
Finalitzen les obres de millora a l’Escola Joncadella
Tornar Tornar
07/09/2018
 
El centre iniciarà el curs 2018/2019 amb unes instal·lacions millorades després de les tasques d’arranjament dutes a terme per l’Ajuntament al llarg de les darreres setmanes.

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada continua amb la posta a punt dels diferents centres educatius de la vila abans de l’inici del curs escolar 2018/2019. Després de les tasques de millora dutes a terme a les escoles Ametllers i Collbaix, recentment el consistori també ha realitzat obres d’arranjament a l’Escola Joncadella amb l’objectiu d’oferir un estat òptim i segur de les instal·lacions amb la represa de les classes. 

L’actuació ha consistit en l'aplanament del paviment del pàrquing del centre, tasques de jardineria, el desbrossament del talús i la substitució de la lluminària del pavelló per nous dispositius LED. Properament, a més, també és previst que s’habiliti una barana vegetal al talús i l’arranjament del mateix amb nova plantació; així com un canvi de les portes interiors d’alumini de l’escola i diferents tasques internes de manteniment. 

Mar Osete, regidora d’Educació, avança que “el nostre objectiu és desenvolupar al llarg dels propers mesos totes les actuacions pendents a l’Escola Joncadella per tal de garantir la tasca educativa i formativa de primer nivell que es duu a terme a tots els centres”.

Imatge
FotoImatge
Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona