Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 12-12-2018
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Vols introduir-te en el món de les finances?
Vols introduir-te en el món de les finances?
Tornar Tornar
31/10/2017
 
El Centre d'Iniciatives per l'Ocupació Cal Gallifa acull els dies 10, 17 i 24 de novembre i 1 de desembre la sisena activitat del Cicle de Jornades Empresarials. Les inscripcions es poden fer enviant un correu a pellicerpe@santjoanvilatorrada.cat, o bé trucant al número 93 876 40 40, ext. 300.

La sala d’actes del CIO Cal Gallifa acull una nova proposta dirigida a emprenedors, empreses i qualsevol establiment comercial o punt de venda interessat a millorar les seves competències en gestió empresarial. Amb el taller ‘Finances per a no financers’, els assistents podran introduir-se en el món financer i obtindre una visió global, pràctica i integrada dels conceptes econòmics, financers i patrimonials i els instruments clau de comptabilitat d’una empresa, imprescindibles per al desenvolupament, l’anàlisi, planificació i control de l’empresa, negocis o nous projectes. La jornada formativa s’impartirà en quatre sessions els dies 10, 17 i 24 de novembre 1 de desembre, de 09:30 h. a 13:30 h.

Aquest serà el sisè dels set seminaris previstos dins la programació anual d'aquest cicle impulsat per l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada amb el suport de la Diputació de Barcelona. Tots els cursos són gratuïts, es realitzen a la sala d'actes/informàtica del CIO Cal Gallifa i requereixen inscripció prèvia.

Més enllà d'aquest quart esdeveniment, el CIO Cal Gallifa acollirà altres activitats emmarcades en el Cicle de Jornades Empresarials amb l'objectiu d'afavorir l’impuls de l’emprenedoria i la innovació. D'aquesta manera, també es fomentaran les habilitats comercials, es detallaran els requisits legals i fiscals de la venda on-line i es revelaran bones pràctiques de lideratge i comunicació en la gestió de les persones, entre altres. Per conèixer amb més detall tot el programa, podeu descarregar aquest document.

Cartell del taller 'Finances per a no financers'
FotoCartell del taller 'Finances per a no financers'
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona