Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > L’Ajuntament instal·la un tancament de fusta al Punt Verd del nucli urbà
L’Ajuntament instal·la un tancament de fusta al Punt Verd del nucli urbà
Tornar Tornar
19/04/2017
 
El consistori ha realitzat una redistribució dels diferents contenidors que formen el Punt verd, ha disminuït la superfície ocupada i ha recuperat una plaça d’aparcament a la zona.

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha acabat aquesta setmana la instal·lació d’un tancament de fusta per al Punt Verd de l’aparcament del Carrer Vilaseca. Amb aquesta actuació s’ha millorat l’aspecte visual d’aquest espai. Paral·lelament, s’ha realitzat una redistribució dels diferents contenidors que el formen, s’ha disminuït la superfície ocupada i s’ha recuperat una plaça d’aparcament a la zona.

El Punt Verd és un espai on es pretén acostar la recollida selectiva de fraccions que fins ara només es podien gestionar a través de la deixalleria municipal o el servei de recollida de voluminosos a la porta dels domicilis, com són els residus d’aparells elèctrics i electrònics i els residus voluminosos. En aquest punt també s’hi troben contenidors de totes les fraccions de recollida selectiva per tal de facilitar el reciclatge als veïns i veïnes de la zona.
Nou tancat de fusta al Punt Verd
FotoNou tancat de fusta al Punt Verd
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona