Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 26-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Informació d'interès sobre l'accés al cementiri municipal per Tots Sants
Informació d'interès sobre l'accés al cementiri municipal per Tots Sants
Tornar Tornar
23/10/2020
 
El cementiri municipal estarà obert per Tots Sants de 8.00 a 19.00 hores. Seguint les directrius del PROCICAT, i per tal de garantir el distanciament físic i evitar riscos enfront de la COVID-19, hi haurà accessos diferenciats per l’entrada i la sortida, l’entrada es realitzarà pel carrer Migdia i la sortida per la part posterior.

L'afortament serà limitat a tot el recinte, on a cada passadís s'indicaran el nombre màxim de persones admeses segons espai lliure de pas. L’accés serà controlat per a garantir aquest aforament, i si aquest se sobrepassa, caldrà esperar el torn mantenint les distàncies de seguretat d'1,5 metres.
 
L’ús de mascareta serà obligatòri, així com l’aplicació de gel desinfectant previ accés a l’equipament.
 
Es podrà netejar i dipositar flors en els nínxols, mantenint les mesures d’higiene i respectant la distància interpersonal entre no convivents.
 
S’habilitaran dispensadors de gel hidroalcohòlic per la neteja i desinfecció de mans en diferents punts del cementiri, per tal de poder utilitzar-lo abans i després d’utilitzar escales, contenidors, fer neteges o estar en contacte amb alguna superfície comú.
 
Es recomana no esperar a última hora a visitar el cementiri per evitar aglomeracions, minimitzant el contacte social, limitar el temps d’estada al recinte i només utilitzar el lavabo, els bancs i seients que hi ha al recinte en aquells casos que siguin de necessitat. No es podrà menjar ni beure dins el recinte ni en els seus accessos.

Us adjuntem un plànol on podreu comprovar els aforaments en cadascuna de les zones del cementiri municipal.
Imatge
FotoImatge
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona