Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 18-06-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Embarrats se suma un any més a la Passejada Solidària per a l’alimentació infantil
Embarrats se suma un any més a la Passejada Solidària per a l’alimentació infantil
Tornar Tornar
03/10/2018
 
L’Ajuntament convida els veïns i veïnes a participar d’aquesta iniciativa impulsada per Creu Roja. Formalitza la teva inscripció a manresa@creuroja.org o el mateix dia de l’activitat a la plaça de la Pau. 

Diumenge 21 d’octubre, Sant Joan de Vilatorrada se sumarà un any més a la Passejada Solidària, un projecte impulsat per la Creu Roja que té com a objectiu recaptar fons per l’alimentació infantil. El municipi participarà de la setena edició de les passejades, que enguany repetirà com un dels actes previs de la Fira Embarrats, que tindrà lloc del 27 al 28 d’octubre. 

La passejada, de caràcter popular i solidari, començarà a les 10 del matí des de la plaça de la Pau i recorrerà un total de sis quilòmetres pels voltants de Collbaix, Santa Marta o el Mas Vilatorrada, entre d’altres. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a l’adreça manresa@creuroja.org; o el mateix dia de l’activitat, a les 09:30 h., a la plaça de la Pau. La passejada té un preu de 5€ per persona i les inscripcions són gratuïtes pels infants entre els 0 i els 12 anys. 

Els diners recaptats aniran destinats íntegrament per a projectes d’alimentació infantil de Creu Roja. La iniciativa s’emmarca dins l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil de la Creu Roja a Catalunya, que pretén sumar esforços i recursos de la ciutadania, el teixit social, les empreses... en favor dels nens i nenes en situació de vulnerabilitat. 

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada convida a tots els veïns i veïnes a participar de l’activitat i a compartir la jornada a les xarxes socials amb l’etiqueta #passejadesCR.  

Cartell de la Passejada Solidària per a l’alimentació infantil
FotoCartell de la Passejada Solidària per a l’alimentació infantil
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona