Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 18-06-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > L’Ajuntament et convida a formar part del Consell de la Vila
L’Ajuntament et convida a formar part del Consell de la Vila
Tornar Tornar
05/10/2016
 
El consistori ofereix dues places per a majors de 16 anys per participar en aquest òrgan de de consulta ciutadana. Les butlletes d’inscripció es poden presentar fins el 14 d’octubre i l’elecció dels membres es farà mitjançant sorteig.


La transparència, la participació, el consens i la proximitat són quatre de les fites i eines amb les que treballa diàriament l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada. Amb l’objectiu d’obrir les portes del consistori a la ciutadania i convidar la gent a ser partícip de la presa de decisions, l’equip de govern engega aquest mes d’octubre una nova campanya pública per entrar a formar part del Consell de la Vila

L’Ajuntament reserva un total de dues places per a ciutadans majors de 16 anys que, a títol individual, vulguin formar part d’aquest òrgan municipal de consulta i participació ciutadana. Gil Ariso, alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, assegura que “campanyes com aquesta són una mostra clara de la voluntat de l’Ajuntament d’aprofundir i millorar contínuament la qualitat de la democràcia local. Per a l’equip de govern és prioritari promoure la participació de la ciutadania en els afers públics”.

Com participar-hi? 
Cal emplenar abans del 14 d’octubre una butlleta i diposita-la a les urnes que hi ha habilitades a l’Ajuntament, el CIO Cal Gallifa, l’Escola d’Adults, l’Escola de Música, la Biblioteca o la Zona esportiva. També es pot fer enviant un correu electrònic a l’adreça sjvt.serveipersones@santjoanvilatorrada.cat indicant el nom i cognoms del sol·licitant, el DNI, adreça, telèfons i correu electrònic. 

(Descarrega't la butlleta en el document adjunt)

Com s’escolliran els membres?
Entre el conjunt de butlletes i missatges de correu electrònic rebuts, s’escolliran per sorteig en el sí de la Comissió Permanent les dues persones que formaran part del Consell de la Vila a títol individual i es comunicarà a totes les persones que s’han presentat si han sortit escollides o no.

Què és el Consell de la Vila?
El Consell de la Vila de Sant Joan de Vilatorrada està format per grups, entitats i persones a títol individual i per agents municipals i supramunicipals. És un espai de diàleg entre l’Ajuntament i la ciutadania i un òrgan de participació i consulta municipal dels temes globals i d’especial transcendència per a la vila. Com a òrgan de participació té caràcter consultiu, d’informe preceptiu i de formulació de propostes i suggeriments. En aquest sentit, les resolucions del Consell tenen caràcter de recomanació al Ple Municipal i han de rebre resposta per part d’aquest, del govern o de l’òrgan municipal competent. Entre les seves funcions també hi ha el debat sobre propostes del govern, grans projectes i sobre la planificació estratègica de la vila a curt i mitjà termini. 

(Consulta el document adjunt amb el Reglament del Consell de la Vila de Sant Joan de Vilatorrada)

Cartell campanya Consell de la Vila
FotoCartell campanya Consell de la Vila
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona