Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 24-03-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > El programa ‘Consolida't’ arriba a Sant Joan de Vilatorrada
El programa ‘Consolida't’ arriba a Sant Joan de Vilatorrada
Tornar Tornar
11/04/2018
 
L’Ajuntament convida els veïns i veïnes a participar dilluns 16 d’abril de la presentació d’aquest projecte impulsat per la Fundació Universitària Martí l’Humà.

La Sala d’Actes del CIO Cal Gallifa acollirà dilluns 16 d’abril la presentació pública del programa ‘Consolida’t’, una iniciativa promoguda per la Fundació Universitària Martí l’Humà -amb el suport de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i del Departament de Treball, Afers socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya- i que ofereix assessorament gratuït a treballadors autònoms i microempreses amb residència i domicili fiscal a Catalunya.  

L’acte tindrà lloc a partir de les 19 h. i és obert a tota la ciutadania. Per participar de la jornada cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 93 876  40 40 (ext. 300) o enviar un correu electrònic a l’adreça pellicerpe@santjoanvilatorrada.cat. 

L’objectiu d’aquest projecte és contribuir a l’enfortiment i creixement del treball autònom amb un servei d’assessorament i acompanyament personalitzat que permet definir un pla d’acció específic per a consolidar el negoci. Inclou accions d’informació, orientació, formació i cerca de finançament.
Cartell de la presentació del programa 'Consolida't'
FotoCartell de la presentació del programa 'Consolida't'
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona