Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Gaudeix d'una nova caminada amb motiu de la XVIII Setmana sense fum!
Gaudeix d'una nova caminada amb motiu de la XVIII Setmana sense fum!
Tornar Tornar
11/05/2017
 
Aquesta activitat gratuïta i oberta a tothom tindrà lloc el proper 1 de juny, a partir de les 10 hores. La inscripció prèvia es pot fer abans del 30 de maig contactant amb el CAP Sant Joan de Vilatorrada a través del telèfon 93 872 67 50.

En el marc dels actes de la XVIII Setmana Sense Fum que se celebren arreu del país entre el 25 i el 31 de maig, Sant Joan de Vilatorrada s'afegeix una vegada més a aquesta proposta amb l'objectiu de sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum. Per això, el CAP Sant Joan de Vilatorrada impulsa, amb la col·laboració de la Regidoria de Salut de l'Ajuntament, una caminada popular el proper dijous 1 de juny, compartint així el lema de la campanya central: "Menys fumar i més caminar". A més a més, el consistori encoratja els veïns i veïnes a compartir fotografies amb els hashtags #SalutSantJoan i #ssfcat17 per promoure hàbits saludables. D'entre tots els participants, es farà un sorteig de motxilles de la campanya.

La passejada pels voltants del poble sortirà a les 10 hores des del centre mèdic i tindrà una durada de dues hores, aproximadament. El consistori recorda que cal portar roba i calçat adequat, gorra, aigua i protecció solar. L'organització, a més, vetllarà pel correcte desenvolupament de la caminada, però informa que no es farà responsable de qualsevol incident que puguin patir els participants.

Durant la XVIII Setmana sense fum, el CAP Sant Joan de Vilatorrada ofereix també carboximetries els dies 29, 30 i 31 de maig, de 18:30 a 20 hores, a persones que siguin fumadores com a acció de sensibilització dels efectes del consum de tabac. Amb aquesta prova, es podrà calcular el monòxid de carboni en l'aire espirat amb l'objectiu de conèixer la capacitat pulmonar dels participants i tractar possibles patologies relacionades amb el tabaquisme.

L'Ajuntament encoratja els santjoanencs i santjoanenques a implicar-se activament en aquesta iniciativa d'oci i salut que permetrà fomentar la pràctica de l’esport de lleure al nostre poble. Per a més informació sobre la campanya central i els actes que s'organitzen arreu del territori, podeu consultar el web www.setmanasensefum.cat.

Cartell de la XVIII Setmana Sense Fum
FotoCartell de la XVIII Setmana Sense Fum
Imatge
FotoImatge
Imatge
FotoImatge
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona