Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 19-01-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Arrenca el Cicle de Jornades Empresarials 2018
Arrenca el Cicle de Jornades Empresarials 2018
Tornar Tornar
24/01/2018
 
El Centre d'Iniciatives per l'Ocupació Cal Gallifa acollirà al llarg dels propers mesos diverses propostes formatives adreçades a autònoms, emprenedors i empresaris. 

Després de la bona acollida en les darreres edicions, l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada organitza un any més el Cicle de Jornades Empresarials amb el suport de la Diputació de Barcelona. D'aquesta manera, el consistori ofereix un programa formatiu renovat i manté el seu ferm compromís en l’impuls de l’emprenedoria i la innovació.

La programació anual constarà de diversos tallers en què es tractaran múltiples temàtiques d'interès per als col·lectius d'autònoms, comerciants, emprenedors i personal directiu de Sant Joan de Vilatorrada. Tots els seminaris són gratuïts, es realitzaran a la sala d'actes/informàtica del CIO Cal Gallifa i requereixen inscripció prèvia. Les sol·licituds es poden formalitzar trucant al telèfon 93 876 40 40 (ext. 300), o bé enviant un correu a pellicerpe@santjoanvilatorrada.cat indicant el taller seleccionat i les dades de contacte. 

El taller 'Tipologies de vendes: característiques i normativa' obre el cicle 2018

Aquesta proposta formativa, que tindrà lloc el proper dimarts 6 de febrer, de 15 h. a 16:30 hores, està dirigida al teixit comercial amb l'objectiu de donar a conèixer la regulació específica de les vendes especials (rebaixes, liquidacions, saldos...). Núria Vega Villalba, tècnica de la Diputació, serà l'encarregada d'impartir aquest seminari a la Sala d’Actes del CIO Cal Gallifa

Més enllà d'aquest primer esdeveniment, el CIO Cal Gallifa acollirà altres activitats emmarcades en el Cicle de Jornades Empresarials. D'aquesta manera, també s'oferirà assessorament per utilitzar les xarxes socials i així potenciar els negocis, es fomentaran les habilitats comercials i es revelaran bones pràctiques de lideratge i comunicació en la gestió de les persones, entre altres. 

Cartell de la jornada 'Tipologies de vendes: característiques i normativa'
FotoCartell de la jornada 'Tipologies de vendes: característiques i normativa'
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona