Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 20-07-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > La Sala de Plens acull una exitosa presentació del llibre “L’Abans de Sant Joan de Vilatorrada. Recull gràfic 1890-1979”
La Sala de Plens acull una exitosa presentació del llibre “L’Abans de Sant Joan de Vilatorrada. Recull gràfic 1890-1979”
Tornar Tornar
12/04/2019
 
Més d’un centenar de santjoanencs i santjoanenques van traslladar-se aquest dimecres 10 d’abril al Sant Joan de Vilatorrada de fa 100 anys a través d’aquest recull de fotografies

Els interessats i interessades poden adquirir el llibre gràfic als quioscos i llibreries, a partir del 12 d’abril

El dimecres 10 d’abril la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada va acollir la presentació del llibre “L’Abans de Sant Joan de Vilatorrada. Recull gràfic 1890-1979”, de l’editorial Efadós. Centenars de santjoanencs i santjoanenques no es van voler perdre aquest acte tan especial, la presentació d’un recull de la memòria històrica del municipi a través d’imatges que mostren de la manera més autèntica i fidel l’estil de vida dels vilatans i vilatanes entre els anys 1890 i 1979. L’acte va comptar amb les intervencions d’Emma Cachón, Roser Rojas, Ester Ros, Aleix Solernou i Marc Vilarmau, autors i autores del llibre. 

Han estat més de 4.000 les imatges que s’han recopilat durant l’edició d’aquest fascicle; fotografies que fan reviure alguns dels esdeveniments històrics més importants del municipi, com les misses a les esglésies parroquials, l’evolució dels edificis i del paisatge, les activitats d’oci i temps lliure a la vila,  la vida política, l’activitat agrícola, ramadera, artesanal i tèxtil, i esdeveniments festius com les festes de Sant Antoni Abat i les Festes Majors, entre d’altres. En aquest sentit, l’Ajuntament agraeix la participació massiva de tots els santjoanencs i de totes les santjoanenques a l’hora d’aportar les seves fotografies històriques, ara recopilades en un àlbum que representa un petit tresor per a tots nosaltres. Els interessants i les interessades en adquirir aquest llibre poden fer-ho als quioscos i llibreries, a partir del divendres 12 d’abril. 

L’editorial Efadós recorda que l’obra continua acceptant fotografies que il·lustrin la vida quotidiana, associativa, rural, urbanística, educativa, festiva i industrial de Sant Joan de Vilatorrada. Per més informació, podeu posar-vos en contacte amb Emma Cachón, al 610 455 658.

L'Ajuntament dona les gràcies a totes aquelles persones que van assistir a l’acte de presentació d’aquest dimecres i que van voler compartir un moment tan important per tots els santjoanencs i santjoanenques, la presentació d’una joia històrica que explica els orígens del nostre estimat municipi. 

Imatge
FotoImatge
Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona