Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > L’Ajuntament estreny llaços amb el teixit empresarial i econòmic del municipi
L’Ajuntament estreny llaços amb el teixit empresarial i econòmic del municipi
Tornar Tornar
19/07/2017
 
El passat dia 11 de juliol, l’Ajuntament va signar un conveni de col·laboració amb l’Associació d’empresaris dels Polígons d’Activitat Econòmica i altres zones de Sant Joan de Vilatorrada.

Donant continuïtat al compromís de l’equip de govern de donar suport a la promoció i difusió del teixit empresarial i econòmic de la zona, l’Ajuntament ha signat recentment el primer conveni de col·laboració amb l’Associació d’Empresaris dels Polígons d’Activitat Econòmica i altres zones de Sant Joan de Vilatorrada, una entitat creada ara fa un any que agrupa i defensa els interessos de les empreses que en són membres.

Un conveni per consolidar i visibilitzar l’Associació

Els principals objectius del conveni són desenvolupar accions per a l’increment i la consolidació del teixit empresarial local, millorar la cooperació empresarial i promocionar els Polígons d’Activitat Econòmica. En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada es donarà suport a l’entitat a través d’un ajut econòmic per cofinançar accions de promoció i difusió de l’entitat; accions de millora dels mateixos polígons i de les àrees industrials de la zona; i activitats per afavorir el foment de la cooperació entre el teixit industrial. 

Les accions sorgides d’aquest conveni seran comunes tant per les empreses industrials ubicades als polígons industrials, les del nucli urbà i les situades en zones disseminades. Totes aquestes empreses es podran beneficiar de les accions que es desenvolupin per tal de millorar els serveis i les infraestructures empresarials, augmentar les oportunitats de negoci i tenir més visibilitat exterior com a grup d’empreses en general.

Amb aquest acord, el consistori reafirma el seu compromís en treballar en l’acompanyament i la consolidació d’aquesta entitat creada recentment i contribueix a reactivar l’activitat econòmica i empresarial de l’àrea de Sant Joan de Vilatorrada. 
  

Signatura del conveni entre l'Ajuntament i l’Associació d’Empresaris dels Polígons d’Activitat Econòmica i altres zones de Sant Joan de Vilatorrada
FotoSignatura del conveni entre l'Ajuntament i l’Associació d’Empresaris dels Polígons d’Activitat Econòmica i altres zones de Sant Joan de Vilatorrada
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona