Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 26-06-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > L’Ajuntament duu a terme tasques d’arranjament a l’Escola Ametllers
L’Ajuntament duu a terme tasques d’arranjament a l’Escola Ametllers
Tornar Tornar
05/09/2018
 
Els treballs han implicat el pati i la zona de pàrquing de l’escola i tenen com a objectiu millorar les instal·lacions del centre abans de l’inici del nous curs escolar.

L’Escola Ametllers inaugurarà aquest mes de setembre el nou curs escolar 2018/2019 amb unes instal·lacions renovades després de les obres de millora que l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha dut a terme en diferents espais del centre coincidint amb l’aturada de l’activitat lectiva durant els mesos estivals.

Les tasques, que se sumen a les realitzades recentment a l’Escola Collbaix, han consistit en l’arranjament del talús i la zona de pàrquing de l’escola, en la recuperació i posterior emplenat del sorral i en la millora de la pendent del pati d'infantil per tal d’evitar l’entrada d’aigua dins les aules durant els episodis de pluja. 

Mar Osete, regidora d’Educació, emmarca les obres en la voluntat de l’equip de govern de “treballar diàriament de la mà dels nostres centres educatius, de les famílies i dels docents per conèixer i donar resposta a les necessitats de les nostres escoles i dur a terme un manteniment continuat de les instal·lacions que garanteixi la plena seguretat i confortabilitat dels infants”. En aquesta línia, Osete avança que “seguim realitzant aquestes tasques a tots els centres amb els recursos humans i pressupostos actuals. Tots els treballs previstos que no s'han portat a terme durant l'estiu s'aniran realitzant abans de finalitzar l'any el més aviat possible."

Imatge
FotoImatge
Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona