Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 30-11-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > El ple municipal aprova inicialment el Pressupost Municipal de l’Ajuntament i del Patronat per a l’any 2020
El ple municipal aprova inicialment el Pressupost Municipal de l’Ajuntament i del Patronat per a l’any 2020
Tornar Tornar
28/11/2019
 

En la sessió del ple municipal a la Sala de Sessions de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada d'aquest dijous 28 de novembre s'ha aprovat inicialment el Pressupost Municipal de l'Ajuntament i del Patronat pel pròxim any 2020. El pressupost ha rebut 8 vots a favor i una abstenció (del grup municipal de Ciutadans). La resta de grups polítics de l'oposició (ERC, Junts per Catalunya i Compromís amb Sant Joan) han abandonat la sessió abans de la votació.

El Pressupost Municipal de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada serà d'un total de 9.661.000,00 euros i el del Patronat d'1.435.000,00 euros. En paraules de l'alcalde, Jordi Solernou, es tracta d'un pressupost "de mínims", amb l'objectiu de garantir el finançament dels serveis i equipaments públics actuals, mentre es treballa a atraure nova inversió empresarial al municipi que permeti desenvolupar el pressupost dels anys vinents. El govern salva, d'aquesta manera, el manteniment de l'estructura municipal actual i l'aprofundiment de millores d'àrees clau com benestar social o vies públiques.

Amb l'aprovació d'aquest Pressupost Municipal, se segueix el model de gestió de polítiques actives de caràcter social pels habitants del municipi, establertes com a prioritàries en el pacte signat per les dues formacions del govern municipal (Alternativa per Sant Joan i PSC).

És el primer pressupost que s'aprova des del de l'any 2017.

Ple del 28 de novembre de 2019
FotoPle del 28 de novembre de 2019
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona