Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 24-03-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Una vuitantena de persones participen aquest estiu dels cursets de natació i de l’activitat d’aquafitness
Una vuitantena de persones participen aquest estiu dels cursets de natació i de l’activitat d’aquafitness
Tornar Tornar
30/07/2018
 
L’Ajuntament agraeix a tots els participants la seva implicació en ambdues activitats impulsades per la Regidoria d'Esports amb l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva i els hàbits saludables entre el conjunt de la població.

Aquest mes de juliol han finalitzat els cursets de natació i les sessions d’aquafitness que l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, a través de la Regidoria d’Esports, ha ofert enguany als veïns i veïnes en el marc de les Activitats d’Estiu 2018. Des del consistori es fa una valoració molt positiva del desenvolupament i la participació d’ambdues propostes que tenen com a objectiu ampliar l’oferta lúdica de la piscina durant els mesos d’estiu i donar resposta a les necessitats de la ciutadania.

Cursets de natació

Del 26 de juny al 27 de juliol, 53 infants entre els 3 i els 10 anys han participat dels cursets de natació a la piscina municipal. Dimecres 25 de juliol a la tarda es va dur a terme l’entrega de medalles a tots els participants; i des de l’organització es posa en valor l’evolució i la capacitat d’aprenentatge demostrat pels nens i nenes al llarg de l’activitat. 

Aquafitness

D’altra banda, l’activitat d’aquafitness va reunir del 3 al 26 de juliol un total de 23 participants durant les vuit sessions que es van dur a terme. El ritme, les rialles, l’animació i els exercicis van ser la tònica dominant al llarg de tota aquesta activitat que, un any més, va estar presidida per un ambient molt saludable, agradable i confortable. Dijous 26 de juliol, coincidint amb la darrera sessió del curs, es va dur a terme l’entrega dels reconeixements a totes les participants. 

Eduard Mata, regidor d’Esports, avança que “l’èxit organitzatiu i d’alta acceptació que tenen en aquestes activitats ens anima a seguir potenciant i reforçant l’oferta de propostes esportives al llarg de tot l’any”. En aquesta línia, Mata afegeix que “l’esport és un eix d’acció prioritari per aquest equip de govern , conscients de la capacitat única que té per promoure valors i hàbits positius i saludables entre els veïns i veïnes del municipi i per millorar el benestar i la qualitat de vida de la població”

Imatge
FotoImatge
Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona