Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 27-05-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Coneix els guanyadors dels XXIII Pòdiums de Música de Cambra
Coneix els guanyadors dels XXIII Pòdiums de Música de Cambra
Tornar Tornar
28/05/2018
 
L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada felicita als vencedors i a tots els participants per la seva implicació i per la qualitat i originalitat de les seves obres i a l’Escola Municipal de Música per l’èxit organitzatiu del concurs.

Dissabte 26 de maig, l’Escola Municipal de Música va donar a conèixer els guanyadors dels XXIII Pòdiums de Música de Cambra, el concurs bianual per a joves músics impulsat pel centre santjoanenc.  

Al certamen hi han pres part enguany un total d’11 grups amb persones d’entre 17 i 30 anys que han concursat en formacions de duets, trios i quartets amb diferents combinacions instrumentals. Els Pòdiums es van celebrar al llarg del matí de dissabte i fins ben entrada la tarda, quan el jurat va pronunciar el seu veredicte final.

Categoria A (fins a 30 anys)
. Guanyador: Duo Piccotti-Puig, format per Federico Picotti (violí) i Marta Puig Gómez (piano).

Categoria B (fins a 23 anys)
. Guanyador: Bernat & Júlia, format per Bernat Sánchez Farrés  i Júlia Fortuny Castellano.
. Accèssit: Trio), format per Manel Barrios Ferragut (violí), Ester Trilla Niubó (violoncel) i Pau Hernández Alenyar (piano).

Categoria C (fins a 17 anys)
. Guanyador: Mezzo Quartet, format per Estel Vivó Casanovas, Nabil Sarrate Nejjari, Alba Ruiz Torres, i Pol Cabrera Plaza. 

A més, cadascun dels grups premiats tindran l’oportunitat d’actuar al Cicle de concerts de tardor 2018 de l’Escola Municipal de Música de Sant Joan de Vilatorrada, que tindrà lloc l’últim trimestre d’aquest any.

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada felicita als vencedors i a tots els participants per la seva implicació i per la qualitat i originalitat de les seves obres i a l’Escola Municipal de Música per l’èxit organitzatiu del concurs.

Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona