Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 18-01-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Sant Joan de Vilatorrada rep la visita del Diputat delegat de Comerç de la Diputació de Barcelona
Sant Joan de Vilatorrada rep la visita del Diputat delegat de Comerç de la Diputació de Barcelona
Tornar Tornar
09/02/2018
 
Isaac Albert ha visitat el municipi per reunir-se amb l’alcalde i regidors del consistori i tractar projectes vinculats al teixit comercial local.

Dijous 1 de febrer, Sant Joan de Vilatorrada va rebre la visita d’Isaac Albert, Diputat delegat de Comerç de la Diputació de Barcelona. La trobada tenia com a objectiu conèixer de primera mà la realitat comercial del municipi i tractar aquells projectes que es duen a terme a la vila amb la col·laboració de la Diputació.

Isaac Albert va signar el Llibre d’Honor de l’Ajuntament i, posteriorment, va participar d’una sessió de treball amb l’alcalde, Gil Ariso; el regidor de Comerç, Eduard Mata; la regidora de Via Pública, Obres i Manteniment, Laura Vilanova; el regidor de Cultura; Jordi Pesarrodona; i les tècniques de Comerç de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i de la Diputació de Barcelona. 

Durant la reunió, presidida per un clima de cooperació i entesa, es van posar sobre la taula diferents temes i projectes vinculats amb al comerç del municipi. Entre ells, la campanya informativa als comerços que endega enguany el consistori o l’Estudi d’Oferta i Demanda presentat el passat mes de setembre per la Regidoria de Comerç. En aquest sentit, Isaac Albert va posar en valor els actius i potencialitats del comerç santjoanenc i va ressaltar el paper vital que el teixit comercial local desenvolupa com a dinamitzador econòmic i social del municipi. 

Gil Ariso, alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, assegura que “el nostre objectiu és seguir teixint accions conjuntes, sinèrgies i col·laboracions amb la Diputació que ens permetin dotar els nostres comerços de noves eines i recursos de primer ordre que consolidin l’oferta diversificada i de qualitat de productes i serveis que s’ofereix actualment al municipi i que consolidin el nostre comerç com un actiu de referència a la comarca i al conjunt del territori”

En la mateixa línia, Eduard Mata, regidor de Comerç, afirma que “els nostres comerços i mercats són pal de paller per al desenvolupament econòmic i social de Sant Joan de Vilatorrada” i explica que “són molts els actius que fan de la nostra una població susceptible de ser receptora de visitants de poblacions properes, per la bona oferta comercial que tenim i per tant treballem per mantenir i millorar això. El comerç és un indicador de la vitalitat del municipi”.

La visita d’Isaac Albert, finalment, també va permetre tractar qüestions com la necessitat de consolidar i millorar el mercat municipal o la importància del fet cultural en la promoció del comerç local.  

En acabar la visita, Gil Ariso va valorar la trobada amb el Diputat delegat de Comerç de la Diputació de Barcelona forma molt positiva tot comentant que "és una mostra de la bona sintonia entre ambdues institucions i esperem que pròximament puguem col·laborar conjuntament amb nous projectes que volem endegar al nostre poble." 

Visita del Diputat delegat de Comerç de la Diputació de Barcelona
FotoVisita del Diputat delegat de Comerç de la Diputació de Barcelona
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona