Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 26-06-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Premien a Aleix Solernou per les seves imatges sobre l'1-O
Premien a Aleix Solernou per les seves imatges sobre l'1-O
Tornar Tornar
05/09/2018
 
El periodista santjoanenc ha rebut a Perpinyà el 3r premi del guardó 'Clic Fotoperiodisme Jove 2018’.

El periodista Aleix Solernou ha sigut guardonat amb el 3r lloc del premi ‘Clic Fotoperiodisme Jove 2018’ per les seves imatges sobre l’1 d’octubre a Sant Joan de Vilatorrada. Les fotografies s’exposen al llarg del mes de setembre a la Casa de la Generalitat de Perpinyà en el Festival Off, que s’emmarca en la mostra Visa pour l’Image.

El santjoanenc va cobrir l’1 d’octubre quan treballava al diari Regió7 i va ser testimoni directe de les dues càrregues policials que van deixar desenes de ferits, un d’ells lesionat de gravetat al dit. Per Solernou, les fotografies "capten l’alegria que es respirava a l’escola Joncadella abans que es comencés a votar i la dignitat de la gent que va aguantar la violència de la Guàrdia Civil per defensar la democràcia".

L’objectiu del premi ‘Clic Fotoperiodisme Jove’ és difondre i promocionar les fotografies de caràcter periodístic realitzades per joves, que mostrin sensibilitat i interès per l’entorn social. El guardó l’atorga l’Agència Catalana de Joventut de la Generalitat de Catalunya, la Casa de la Generalitat de Perpinyà i l’Associació Diomira.

Aleix Solernou
FotoAleix Solernou
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona