Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 24-03-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Suma’t al Vila Vera 2018!
Suma’t al Vila Vera 2018!
Tornar Tornar
06/04/2018
 
El pati de la Ludoteca i Cal Gallifa acolliran el 14 d’abril una nova edició d’aquest projecte lúdic impulsat per l’Espai Jove i que enguany comptarà amb una assemblea local de joves, una mostra i exhibició d’arts i una tarda de festa amb discjòquei. Consulta tota la informació sobre el programa d’activitats.

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada –a través de la Regidoria de Joventut- fa una crida als i les joves del municipi a participar activament el proper dissabte 14 d’abril d’una nova edició del Vila Vera, una jornada lúdica i festiva impulsada per l’Espai Jove -amb la col·laboració de les entitats Vilatorrats Grup i Pinyol de la Vila- i dirigida al col·lectiu juvenil santjoanenc.

Després de l’èxit de l’edició del 2017, enguany l’organització aposta de nou per aquest projecte potenciant algunes de les activitats i oferint noves propostes adaptades als interessos i necessitats dels joves de la vila; amb la música, el ball i les arts com a grans protagonistes. Jordi Pesarrodona, regidor de Joventut, destaca que "any rere any els nostres joves evidencien que el col·lectiu juvenil està compromès amb el municipi i col·labora activament en les activitats i propostes socioculturals que es duen a terme al poble".

Assemblea Local de Joves

L’activitat començarà a les 11 del matí amb l’inici de l’assemblea de joves, on els participants podran posar sobre la taula, compartir i debatre sobre propostes i idees per millorar Sant Joan de Vilatorrada. La sessió és oberta a tots els joves entre els 12 i els 29 anys que hi estiguin interessats i per participar-hi no és necessari inscriure’s prèviament. 

El contingut de l’assemblea servirà, posteriorment, per nodrir el nou Pla Local de Joventut, que actualment es troba en la fase de diagnosi i que un cop completat permetrà regular les polítiques públiques en matèria de joventut per als propers quatre anys. 

Mostra d’arts i tarda musical

Ja a la tarda, les arts i la música prendran el relleu a la Vila Vera 2018. De les 17 h. a les 19:30 h., tindrà lloc una mostra i exhibició d’arts joves. En aquest sentit, tots aquells joves i entitats interessats en fer demostracions artístiques cal que, prèviament, s’inscriguin abans del 12 d’abril enviant un correu electrònic a l’adreça gulinad@santjoanvilatorrada.cat o de forma presencial (dijous i  divendres, de 16 h. a 20 h.) a l’Espai Jove. Les temàtiques poden ser: música, dansa, pintura, escriptura, teatre, cinema, màgia...

I el Vila Vera 2018 clourà a partir de les 19:30 h. amb un berenar popular i amb una sessió de discjòquei a càrrec de Dj Puxi

Cartell del Vila Vera 2018
FotoCartell del Vila Vera 2018
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona