Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 24-08-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Torna el Mercat de Cooperatives Escolars el proper 30 de maig
Torna el Mercat de Cooperatives Escolars el proper 30 de maig
Tornar Tornar
15/05/2019
 

Els alumnes de les escoles Collbaix, Joncadella i Ametllers vendran els seus productes de 9 a 1 del migdia a la zona del mercat local setmanal

Les cinc cooperatives dels tres centre escolars –CREA Units i LNC Petits Cooperatius (Escola Ametllers); Imagination & Joy (Escola Collbaix); Joncagamers i Selvàtics (Escola Joncadella)– vendran els productes que han elaborat artesanalment el proper dijous 30 de maig de 9 a 1 del migdia a la zona del mercat local setmanal.   

Aquesta activitat s’emmarca en el projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola” (CUEME), impulsat per la Diputació de Barcelona i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada. En ella participaran els nens i nenes de 5è curs de primària, que en els darrers mesos han creat productes artesans i han après conceptes d’emprenedoria a través del treball en equip, la planificació, la responsabilitat i l’autonomia en un espai creatiu.

Els beneficis que obtinguin a través de la venda dels seus productes aniran destinats a aquelles ONG o entitats socials que esculli cada cooperativa. Això permet, doncs, evidenciar el compromís social dels nens i nenes amb l’objectiu de construir una societat més justa i cohesionada.

Aquest és el cinquè curs consecutiu que s’impulsa aquest programa en els centres escolars del municipi. Per això l’Ajuntament fa una crida als santjoanencs i santjoanenques a prendre part del Mercat de Cooperatives Escolars i a què col·laborin amb la venda de productes.  

Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona