Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 02-03-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > El pastís i el menú de la fira completen l’oferta gastronòmica d’Embarrats
El pastís i el menú de la fira completen l’oferta gastronòmica d’Embarrats
Tornar Tornar
24/10/2013
 

 

  • La pastisseria Flor de Neu ha guanyat el concurs de pastissos i tots els establiments de restauració podran oferir un menú creat expressament des del Restaurant Bar Soler

  

El pastís i el menú de la fira completen l’oferta gastronòmica d’Embarrats que se celebrarà aquest cap de setmana a Sant Joan de Vilatorrada. L’alimentació és un dels eixos d’un certamen que recrea el món tèxtil i la vida de pagès del Cardener de principis del segle XX. En el marc del concurs organitzat des de l’Ajuntament, s’ha escollit la proposta de la pastisseria Flor de Neu com a pastís de la fira. La recepta del pastís es posarà a disposició de tot els pastissers del municipi perquè també l’ofereixin durant tot el cap de setmana i tingui continuïtat a partir d’ara. El concurs ha comptat amb la participació de tres establiments (Forn de Cabrianes, Flor de Neu i Pastisseria Miquel) que han presentat quatre postres diferents.

 

Menú Embarrats
 

En paral·lel, també s’ha dissenyat el menú de la fira que es podrà degustar als establiments de restauració de Sant Joan que ho desitgin. Un menú que ha estat confeccionat pel Restaurant Bar Soler. Uns primers plats amb escudella catalana, patates emmascarades, patata i col, uns segons amb botifarra, cansalada i arengades i les postres amb el pastís d’Embarrats recrearan els àpats de l’època. La presentació del pastís i del menú s’ha fet aquest migdia a l’Ajuntament i ha comptat amb la participació de Melitó Simon i David Soto, de la pastisseria Flor de Neu, i d’Albert Bermúdez i de Mònica Soler, del Restaurant Bar Soler.  

 

Àmplia oferta
 

L’oferta gastronòmica del certamen es completa amb el xampany de pobre, l’entrepà de botifarra blanca i ceba confitada i uns entrants en forma de tapa amb cansalada virada, codony, botifarra negre i bacallà sobre una llesca de pa amb tomàquet. Tots els establiments de Sant Joan tindran l’oportunitat d’oferir aquestes propostes durant el cap de setmana. L’Ajuntament treballarà perquè l’oferta tingui continuïtat i doni personalitat al municipi.

Presentació del pastís i el menú de la fira
FotoPresentació del pastís i el menú de la fira
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona