Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 19-01-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Sant Joan de Vilatorrada recull més de 21 tones de tèxtil usat als contenidors de la Fundació Humana
Sant Joan de Vilatorrada recull més de 21 tones de tèxtil usat als contenidors de la Fundació Humana
Tornar Tornar
30/01/2018
 
Els veïns i veïnes del municipi mostren un cop més el seu compromís i grau de conscienciació social i mediambiental.

Els santjoanencs i santjoanenques van dipositar durant l’any 2017 un total de 21.351 kg de tèxtil usat als contenidors instal·lats per l’ONG ‘Humana Fundación Pueblo Para Pueblo’. Aquesta xifra representa un increment del 2,86% respecte a l’any anterior, un fet que posa de manifest la voluntat i implicació del poble en tasques de cooperació internacional al desenvolupament i d’ajuda local. 

L’alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Gil Ariso, agraeix l’esforç i participació dels ciutadans i les ciutadanes en totes les iniciatives solidàries i destaca que “l’Ajuntament, entitats, veïns i veïnes han de continuar treballant conjuntament per tal d'ensenyar i transmetre valors de conscienciació mediambiental”.

El nombre de contenidors -n’hi ha quatre ubicats al municipi-, conjuntament amb el clar interès de la població per promoure accions de sensibilització mediambiental, han permès que Sant Joan de Vilatorrada incrementés enguany la seva col·laboració amb ‘Humana Fundación Pueblo Para Pueblo’.

A més, la reutilització d’aquestes 21 tones de tèxtil usat han contribuït de manera significativa a protegir el medi ambient, ja que la roba recollida al municipi ha evitat l’emissió de 67 tones de diòxid de carboni a l’atmosfera. D’aquesta manera, més enllà de la seva finalitat social, aquestes actuacions també ajuden a combatre els efectes negatius del canvi climàtic.

El consistori santjoanenc vol fer un reconeixement a totes aquelles persones que van fer possible aquesta recaptació de material tèxtil, i encoratja també a veïns i veïnes a seguir fent ús d'aquest servei gratuït ofert per aquesta ONG que promou la protecció del medi ambient i duu a terme programes de cooperació a l'Àfrica, Amèrica Llatina i l'Àsia, i també d'ajuda local al territori més proper.

Sant Joan de Vilatorrada recull més de 21 tones de tèxtil usat als contenidors de la Fundació Humana
FotoSant Joan de Vilatorrada recull més de 21 tones de tèxtil usat als contenidors de la Fundació Humana
Sant Joan de Vilatorrada recull més de 21 tones de tèxtil usat als contenidors de la Fundació Humana
FotoSant Joan de Vilatorrada recull més de 21 tones de tèxtil usat als contenidors de la Fundació Humana
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona