Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 27-10-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > La Biblioteca Cal Gallifa comença la fase de represa
La Biblioteca Cal Gallifa comença la fase de represa
Tornar Tornar
16/09/2020
 
Aquest dimecres 16 de setembre la Biblioteca Cal Gallifa passa definitivament a la Fase de Represa i podrà obrir les zones i els serveis habituals de l'equipament municipal. En aquesta nova fase, l'horari serà de dilluns a dijous, de 15.30 a 20.30h; divendres, de 9.30 a 14.00h i els dissabtes estarà tancat.

A partir del dimecres es tindrà accés als prestatges, es podran fer consultes a sala, agafar diaris i revistes, utilitzar el servei de préstec i auto préstec, a més del préstec interbibliotecari, i tornarà el Club de Lectura de novel·la.

A més, s'obre la Sala Infantil "Alba Sellarés", el Servei d'internet i ofimàtica, la possibilitat de fer impressions i còpies i les activitats habituals de la biblioteca: hora del conte, xerrades, tallers, exposicions...

També es tornaran a fer a la Biblioteca Cal Gallifa les proves ACTIC.

Des de la Biblioteca Cal Gallifa recorden que l'aforament és limitat, que cal portar mascareta, mantenir la distància de seguretat i utilitzar el gel per rentar-se les mans. A més, es demana dipositar els retorns de llibres o altre material a la bústia. En aquesta nova fase de represa no caldrà cita prèvia.


Imatge
FotoImatge
Imatge
FotoImatge
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona