Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 27-11-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Sant Joan commemora el 8 de març
Sant Joan commemora el 8 de març
Tornar Tornar
27/02/2013
 

El 8 de març és el Dia Internacional de les Dones i per aquest motiu la Regidoria d’Acció Social i Salut i la Comissió de la Dona han organitzat un seguit d’actes per a commemorar aquesta efemèride.

 

A partir de l’1 de març, i fins el 21, la Biblioteca Cal Gallifa acollirà l’exposició fotogràfica “Un passeig per les emocions”. La mostra, produïda per l’Associació L’Olivera, d’ajuda mútua i lluita contra el càncer de mama, fa un repàs a les emocions per les quals han travessat les dones que han patit un càncer de mama i que són les protagonistes de les fotografies.

 

La setmana vinent tindrà lloc una xerrada sobre reflexologia podal a càrrec d’Íngrid Soca. L’acte tindrà lloc dimarts 4 de març a les 16h.

 

El divendres 8, Dia Internacional de les Dones, serà el torn del Sopar de Santa Consol, tothom porta el que vol, un sopar popular a base dels plats que porten les mateixes persones assistents. Tothom qui hi vulgui assistir es pot apuntar a l’Ajuntament o a la Biblioteca fins el dia abans.

 
La setmana la clourà la caminada pel camí Florenci Codina, que sortirà el diumenge 10 a les 10h. del Mas Llobet.

 

El punt i final a la programació per a commemorar el Dia Internacional de les Dones el posarà l’escriptora Coia Valls, que parlarà del seu llibre “El Mercader: el despertar d’una nova Barcelona”, i ho farà el 21 de març a la Biblioteca.

 

Podeu consultar tota la informació relativa als actes al programa adjunt.

 

Sant Joan commemora el 8 de març
FotoSant Joan commemora el 8 de març
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona