Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 27-09-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones
Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones
Tornar Tornar
27/11/2013
 
El passat 25 de novembre, la Capella del Mas Sant Joan, a Sant Joan de Vilatorrada, va acollir l’acte de commemoració del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere.
 

L’acte central, “Canviar el seu futur depèn de nosaltres”, parlava de les conseqüències que la violència familiar té en els infants. La campanya va fer especial incidència en com la violència afecta el desenvolupament dels infants i els origina seqüeles físiques, emocionals i psicològiques importants.

 

 

A l’acte, organitzat per l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada a través de la Comissió de la Dona, hi van participar alumnat de l’Escola de Música, que va interpretar dues peces a quatre mans amb piano; els joves del Centre Obert La Cabanya, la Comissió de la Dona i voluntaris del públic, que van llegir missatges i textos; i el Cor Jove de l’Escola de Música, que va concloure l’acte amb la seva gran actuació.

 

 

Per tancar amb els actes de commemoració del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, aquest dijous 28, a les 6 de la tarda, tindrà lloc una hora del conte especial a la Biblioteca Cal Gallifa, basada en històries que promouen la igualtat entre homes i dones. Activitat gratuïta dirigida a infants. 

 

Exposició de postals amb els missatges dels infants
FotoExposició de postals amb els missatges dels infants
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona