Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 26-06-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Alta participació de veïns, visitants i comerços al Mercat de Nadal
Alta participació de veïns, visitants i comerços al Mercat de Nadal
Tornar Tornar
19/12/2018
 
Centenars de persones i més d’una quarantena de comerços locals van gaudir de les activitats lúdiques i culturals d’aquest esdeveniment, com la cantada de Nadales o l’espectacle “Queviures Nadalencs”

El dissabte 15 de desembre Sant Joan de Vilatorrada va gaudir d’una nova edició del tradicional Mercat de Nadal, organitzat per l’Associació per la Cavalcada de Reis i per l’Ajuntament. Un any més, els veïns i les veïnes del municipi, els visitant i també més d’una quarantena de comerços locals van sortir al carrer per donar de la benvinguda al Nadal amb tot un seguit d’activitats lúdiques i culturals. 

A les 17h va tenir lloc la cantada de nadales, a càrrec de l’alumnat de diversos centres educatius del municipi i també de veïns i veïnes que van voler unir-se en aquest acte conjunt. En acabat, els més menuts van gaudir de l’espectacle de Nadal “Queviures Nadalencs”, del grup DeParranda. I com no podia faltar, els nens i nenes també van fer cagar el tió i van entregar les seves cartes a en Fumera. “El Mercat de Nadal va ser tot un èxit gràcies als centenars de persones que van sortir al carrer per gaudir i viure l’autèntic esperit de Nadal i que van participar en cada una de les activitats programades. També va ser fonamental la dedicació de l’Associació per la Cavalcada de Reis, que ha treballat de valent per fer que el Mercat fos un esdeveniment d’allò més concorregut ”, explica el regidor de comerç, Eduard Mata.  

Durant la jornada, més d’una quarantena de parades dels comerços locals van sortir al carrer per oferir els seus productes i serveis habituals i també algunes promocions especials que havien preparat per a aquell dia. “Des del consistori agraïm la potència i la dedicació constant del comerç de Sant Joan de Vilatorrada, un dels municipis amb l’espai comercial més gran fora de Manresa. Estem molt orgullosos dels nostres establiments, que es caracteritzen per una gran diversitat i qualitat”, explica Mata. El regidor també afegeix que “els mateixos botiguers van valorar molt positivament la localització d’aquesta edició, el carrer Major”

Imatge
FotoImatge
Imatge
FotoImatge
Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona