Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 18-06-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > La Biblioteca organitza l'exposició pionera "Obres literàries escrites a la presó"
La Biblioteca organitza l'exposició pionera "Obres literàries escrites a la presó"
Tornar Tornar
21/10/2016
 

La Biblioteca “Cal Gallifa” i la Biblioteca del Centre Penitenciari Lledoners produeixen una exposició conjunta amb obres escrites per autors de diferents èpoques que, en el seu dia, van estar empresonats. Totes les obres tenen com a denominador comú el fet d'haver estat escrites des de la presó. La mostra es podrà visitar del 24 d’octubre al 19 de novembre amb motiu de la celebració del Dia de la Biblioteca.

Amb motiu del Dia Internacional de la Biblioteca que té lloc el 24 d’octubre, les biblioteques de Sant Joan de Vilatorrada, Cal Gallifa i la Biblioteca del Centre Penitenciari Lledoners, han produït i realitzat aquesta exposició de manera coordinada i simultània. Els continguts de la mostra han estat documentats, dissenyats i creats conjuntament des dels diferents equips de treball, tant de la biblioteca pública com de la biblioteca del centre penitenciari; en aquest darrer servei hi han col·laborat tant persones internes com del propi staff del C.P.

L’exposició es realitzarà simultàniament en els dos serveis implicats en el projecte del 24 d’octubre al 19 de novembre del 2016. Durant aquest període es vol programar diferents visites a la Biblioteca Cal Gallifa per a interns del Centre Penitenciari a fi de poder ser partícips d’aquesta iniciativa i treball conjunt.

Iniciativa pionera

És la primera vegada que una biblioteca pública i una biblioteca d’un centre penitenciari impulsen un projecte d’aquest tipus, com també és la primera vegada que es fa una exposició pública sobre aquesta temàtica.

Continguts de l'exposició

La mostra consta d'una selecció d’un total de 23 obres literàries de cadascuna de les quals es detalla: el títol, l’autor, una breu explicació dels fets ocorreguts per al seu empresonament i la motivació per escriure aquella determinada obra. L’exposició va acompanyada d’un exemplar de cadascuna de les obres i d’una guia de lectura en la qual queda recollit el contingut de l’exposició i motius pels quals s’ha produït i dissenyat.

Imatge
FotoImatge
Imatge
FotoImatge
Imatge
FotoImatge
Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona